Titta, smycken glas display skåp

Titta, smycken glas display skåp

modelnummer: wd-1021a size: 900 * 600 * 950mm (eller anpassad) Material kvalitet: aluminium+Härdat glas+UV-substrat installation: Helt monterat (inget behov av att installera, kan användas direkt) moq: 1 bit \\\\n
2.54mm Pitch 180 ° Dip Single Row 2P ~ 40P Pin Header

2.54mm Pitch 180 ° Dip Single Row 2P ~ 40P Pin Header

SPECIFICATION MATERIALS (KONTAKTER): Copper Alloy, guld eller tenn (over Nickel) avslut MATERIALS (HUS): Standard eller högtemperaturplast, rankad UL94V-0 Aktuella: 3A per kontakt MAXIMUM SPÄNNING: 800V AC, 500V DC Kontakta SKYDD: 30mΩmax INSULATION KLASS: 1000 MSEKΩmin OP...
PWM Solar Charger Controller 60a 50a 40a 30a 20a 10a 12V 24V Batteriladdare LCD Dual USB Solpanel Regulator Max 50V PV-ingång

PWM Solar Charger Controller 60a 50a 40a 30a 20a 10a 12V 24V Batteriladdare LCD Dual USB Solpanel Regulator Max 50V PV-ingång

PWM Solar Charger Controller 60a 50a 40a 30a 20a 10a 12V 24V Batteriladdare LCD Dual USB Solpanel Regulator Max 50V PV-ingång this är PWM Solar Charger Controller Kan användas för 12V 24V bly syra, gel, årsstämma, översvämning, förseglade batterier och 10A20a 30a 40a...
Lös, enkel, avslappnad och elegant australiensisk ulltröja topp som går med allt 65001#

Lös, enkel, avslappnad och elegant australiensisk ulltröja topp som går med allt 65001#

Loose, enkel, avslappnad och elegant Australian ylletröja topp som går med allt Itemnr: XZY-65001#                  place of origin:Dongguan Dalang   &nbs...
Immunofluorescerande Analyzer AFS-1000

Immunofluorescerande Analyzer AFS-1000

name: Fluorescent Immunoanalyzer model: AFS-1000 Funktioner:. 1.One-step operation för att slutföra testningen  2.Automatically identifiera testartiklar, förlorade kortet, tryckresultat och ladda upp till LIS   Application.: Various medicinska institutioner (k...
frukt och grönsaksjuice extraktor sojabönor mjölk maskinjuice extraktor squeezer juicer väggmaskin hushållsapparater hem intelligenta apparater

frukt och grönsaksjuice extraktor sojabönor mjölk maskinjuice extraktor squeezer juicer väggmaskin hushållsapparater hem intelligenta apparater

1. Bryta väggen 2. Intelligent bokning med pekskärm är bekväm och snabb 3. Omnidirectional skärning, hög dynamisk och stark hastighet, behöver du inte filtrera väggen igen 4. Kall och varmväggsbrytning, effektiv uppvärmning och kokt -5. Rostfritt stålkåpa kan reng...
disponibel ansiktsmask

disponibel ansiktsmask

 china brandnamn: pingbu handel disinfecting typ: none   17.5 * 9.5, 17.5 * 9.5cmtype:  dical mask Stock:     -- instrument klassificering: class II  material:nonwowen,non woven material \'Dult   filter betyg: bf...
Vanliga barnservetter LT-346

Vanliga barnservetter LT-346

wuhan innovation Opai Technology Co, Ltd -ld 2011, som täcker ett område på 11000 kvadratmeter som inkluderar 1500 kvadratmeter kontor, utrustade med 12 avancerade produktionslinjer och Anställer mer än 200 arbetstagare, är en professionell storscale-tillverkare av ...
Magnetisk Magsafe Trådlös Telefonladdare 15W Portable Magsafe Laddare för Apple iPhone 12 11 Pro Max Bästsäljande produkt Amazon Hot Style

Magnetisk Magsafe Trådlös Telefonladdare 15W Portable Magsafe Laddare för Apple iPhone 12 11 Pro Max Bästsäljande produkt Amazon Hot Style

Magnetic MagSafe Wireless Phone Charger 15W Bärbar MagSafe laddare för Apple iPhone 12 11 Pro Max best-selling produkt Amazon varm stil q: Om telefonen kan laddasnär den är inslaget med fall ..?&# : Ja, kan debiteras. Det39; s 6mm laddningsavståndet för vår magsafe...
Anpassad teknik Aluminium 6061 7075 2024 Produkter Vridningsdelar CNC-bearbetningsutrustning

Anpassad teknik Aluminium 6061 7075 2024 Produkter Vridningsdelar CNC-bearbetningsutrustning

Product kategori     Productnamn: CNC frästa delar Process: CNC-bearbetning Skriv: Process CNC-bearbetning, CNC-svarvning, CNC-fräsning, CNC-svarv, CNC tråkig, CNC-slipning, CNC borrning osv Material Capabilities: aluminium, järn, stål, stålleger...
Metall Brass dragkedja med olika stilar och storlekar, direkt fabriksförsörjning

Metall Brass dragkedja med olika stilar och storlekar, direkt fabriksförsörjning

      -&-    2. Kvalitetskontroll: ///na. 100% inspektion före packning  -b. Spot inspektion före leverans3. Certifikat:\\\\n \\\\n \\\\n \\\\nall Produktionen är grön produkt (nickel \\\\nfree \\\\n bly \\\\nfree finish), vi kan...
Handmålade vardagsrumskonst träramar Abstrakt oljekanermålning

Handmålade vardagsrumskonst träramar Abstrakt oljekanermålning

handmålade vardagsrumskonst träramar Abstrakt olja kanfasmålning Contemporary original handgjorda moderna färger för väggkonst Abstrakt väggkonst Cuadros oljemålning på duk\\\\n
Långvarig privat etikett läppstift

Långvarig privat etikett läppstift

sunscreen, vattentät, lätt att bära,cosmetics lipstics matte vattentät läppstift,customized färger välkomna, msdis, saso, cpsr,nå, inmetro, kucas,matte flytande läppstift\\\\n \\\\n
Kameraglas

Kameraglas

Processbeskrivning: skivning+laserskärning (formning)+förstärkning+silkscreen+AF-filmplätering+demontering Företaget kan producera glas för olika typer av kameror och produkten har god permeabilitet för att säkerställa bättre bildresultat. Produkter används ofta i ...
6L APP Pet Feeder

6L APP Pet Feeder

Equipped med två portionstorlekar, lämpliga för hundar och katter av alla raser och åldrar. Dubbligt skydd av USB-strömförsörjning och inbyggt-in-batteriströmförsörjning säkerställer att utfodringsplanen utförs oavbrutet. (Batteri utesluta.)

Överklagandeklagomål

E-post: ts@waimaolang.cn
Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk

Företag

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Överklagandeklagomål

E-post: ts@waimaolang.cn

Kontakta samarbetet

E-post: huang@waimaolang.cn

top