Switch -knappfjäder

Switch -knappfjäder

Den här touch -knappen våren skiljer sig från den traditionella touch -knappen. Touch of a -knappen låter dig starta apparaten med liten ansträngning. Denna typ av vår är mer lämplig för hushållsapparater som induktionsspisar.
Hög kapacitet 7.4V 18650 Li-ion uppladdningsbart batteripaket 2S1P 2600mAh för elektronik

Hög kapacitet 7.4V 18650 Li-ion uppladdningsbart batteripaket 2S1P 2600mAh för elektronik

Product Namn:18650 2s1p 7.4v2600MAh litium batteripaket nominal spänningar: 7.4V Capacity: 2600mAh eller Custom rechargeble: ja battery cell: 18650 vikt: 100g den laddningshastigheten: 1c urladdningshastigheten: 1c max laddningsström: 1c5a max.discharge ström  ini...
Elektrisk cykelbatteri litiumjon 36V 48V Anpassa litium ebike batteri för elektriska cyklar

Elektrisk cykelbatteri litiumjon 36V 48V Anpassa litium ebike batteri för elektriska cyklar

product Specifikation: Model: bst-dc-02s nominal spänning: 24V36V/48v (alternativ)/ rated kapacitet:24v: 10ah28ah-36v: 10ah17.5ah-48v: 10Ah14Ah- max.cells: 56 max konstant urladdningsström:24v   25a (bms) 36v 48v  30a (bms)/  &nb...
N-butylmetakrylat

N-butylmetakrylat

produkt Beskrivningn-butylmetakrylat, även känd somn-butylisobutyrat, är en organisk förening med den kemiska formeln för C8H14O2. Det är en färglös transparent vätska, olöslig i vatten, blandbar i alkohol och eter och löslig i de flesta organiska lösningsmedel. De...
Svetsande gångjärn Förläng Iron gångjärnskåp gångjärn dörr gångjärn järn gångjärn stål gångjärn litet gångjärn

Svetsande gångjärn Förläng Iron gångjärnskåp gångjärn dörr gångjärn järn gångjärn stål gångjärn litet gångjärn

Material iron  features och storlek och weght 25*24*0,8 5g/  38*26*0,6 6g/ 38*30*0,8 9g/ 44*26*0,6 6,8g/ 48*33*0,8 0,8 12.8g/ 50*36*1,2 21,5g/ 60*31*0,65 12g/ 60*34*1,0 20,7g/ 63 *38*1,2 29.3g/ 72*38*1,0 29.3g/ 72*40...
resenär banan konstgjorda träd

resenär banan konstgjorda träd

fashionable och enkla och atmosfäriska konstgjorda gröna växter, utarbetningen ärnära de verkliga växterna som produceras inaturen och har ett brett utbud av användningsområden. Det är lämpligt för hem, tehus, hotell, köpcentra, parker och andra platser för att l...
Anpassad IXPE Soft Top Surfboards Professional Factory Surfboards

Anpassad IXPE Soft Top Surfboards Professional Factory Surfboards

*type: värme mjuka topp surfbrädor *högdensitet gjuten eps skum kärna*2--3 bamboo strängar 5mm*eps Skum+xpe+hdpe* vattentät och hållbart mjukt däck very kostym för allanybörjare och surfskola. * anpassad och oem dina storlekar, former, former. och logotyper. i ärn...
JR-500B halvautomatisk järnplåtpasta maskin

JR-500B halvautomatisk järnplåtpasta maskin

semi-automatic järnplåtpasta maskin används huvudsakligen för att fästa järnark på presentförpackningar, boklådor, omslag och ögonskuggpalett. Den antar PLC -kontrollsystem och servomotor och matningscylinder, som har snabb körhastighet, hög precision och hög stab...
Partihandel yogamatttjocklek (4/6/8mm) Fitness träningsmatta miljövänlig icke-halk TPE yogamat hög densitet, lämplig för hemma yoga, träning, pilates.

Partihandel yogamatttjocklek (4/6/8mm) Fitness träningsmatta miljövänlig icke-halk TPE yogamat hög densitet, lämplig för hemma yoga, träning, pilates.

en -miljövänliga material: TPE Yoga Mat är tillverkade av miljövänliga material av hög kvalitet, certifierade genom professionell testning av SGS -kvalitet. Produktionskostnaden är högre jämfört med den traditionella yogamattan gjord av PVC, NBR, EVA, som inte är mi...
Upptäcktsresande

Upptäcktsresande

explorer Moped har bedrivit gener av stout och utanför-road krigare full fjädring, integrerat batteri, kraftfull motor och 7-speed shimano drive tåg och pålitlig tektro skivbroms gör att du turnerar eller av-road cykling smidig, snabb, stabil och stabil och säkerhet. se...
Reflekterande garn jacquard stickad hatt

Reflekterande garn jacquard stickad hatt

reflektivt garn stickat hatt material: reflekterande garn color: rosa (färg kan anpassas) size: en storlek size: bredd 24 cm, höjd 20,5 cm vikt: 100g inherenty isolerande för hela kroppen, en bra hatt fungerar genom att hålla värmen i vare Det räknas, i huvudet. Bär det...
7/9/12 tum China Rectangle Pizza Box, biologisktnedbrytbar anpassad låda för pizza

7/9/12 tum China Rectangle Pizza Box, biologisktnedbrytbar anpassad låda för pizza

name: 7/9/12 tum China Rectangle Pizza Box, Biologisknedbrytbar anpassning för pizza dimension: 19*19*4cm24*24*4cm or custom size is acceptable/ Materials: 180gKraft paper130g corrugated paper+120Kraft paper+ Thickness: 0.5mm place för ursprung: guangdong, porslin modelnumr...
Kikhjul

Kikhjul

  guangdong dehou Special Plastic Products Co, Ltd. ligger i Dongguan CityGuangdong -provinsen. Företaget fokuserar på mögelöppning, injektionsgjutning och produktion av speciell plast, teknisk plast och vanlig plast som PEEK, PIPPS, PEI, PES, PSU, PAI, PBI, LCP,...
Baby haklappar silikon haklapp justerbar vattentät bordsartiklar matklass

Baby haklappar silikon haklapp justerbar vattentät bordsartiklar matklass

Product name: Silicon Baby Bib With  Catcher Product Type: Baby Bibs ageGroup: infants tOddlers & feature: antibacterial,sustainabar, - washable  logo:customized logo TeCHEWER:\\...
Anpassad medalj Race Medal Finisher Medal Fun Run Medal 5K Running Medal

Anpassad medalj Race Medal Finisher Medal Fun Run Medal 5K Running Medal

Custom Medal Race Medal Finisher Medal Fun Run Medal 5K running medals  custom medaljer kan uppfylla dina krav, som medaljstorlek, medaljfärg, medaljform ...\\ if du har ingen aning om din medalj, du kan bläddra bland fler medaljmallar på vår webbplats. we kan gö...
Hårvårdskamolja-kontroll hårförebyggande förebyggande multifunktionell fototerapi jon hårvårdskam hårbotten massage kam

Hårvårdskamolja-kontroll hårförebyggande förebyggande multifunktionell fototerapi jon hårvårdskam hårbotten massage kam

multifunktionell fototerapi jon hårvårdskam förbättrar hårbottenolja, tar bort hårlukt, förbättrar håravfallet och främjar hårhälsa. healthy hår är vad vi alla längtar efter! Denna produkt är en multifunktionell fototerapijon hårvårdskam speciellt utvecklad f...
6 Axis 30L Gödselmedel Drone Jordbruk Spraying Drone Jordbruk

6 Axis 30L Gödselmedel Drone Jordbruk Spraying Drone Jordbruk

1.android markstation, enkel att använda/pc markstation, full röstsändning 2n3.One -knappen taoff och landning, mer säkerhet och tidsbesparing. -4.contrinue spraying vid brytpunkten, auto return vid slutvätska och lågt batteri. 5. Vätskedetektering, inställning av bryt...
48ft färgbyte utomhussträngsljus, 15 LED -glödlampor spricker dimbar, IP65 vattentät, RGBW blinkande strängljus med RF -fjärrkontroll, dekorativa lampor för uteplats trädgård

48ft färgbyte utomhussträngsljus, 15 LED -glödlampor spricker dimbar, IP65 vattentät, RGBW blinkande strängljus med RF -fjärrkontroll, dekorativa lampor för uteplats trädgård

1. Längd: 48ft,  2. Kabel: cxtw#20/2c, svart, push-in -uttag, totalt 15 uttag. 3. Belysning sourcing: .15 st S14 5050 LED RGBWW (4in 1) LED 2700K, 15lm. 4. Ingång: 100-240VAC, 60Hz, utgång: DC 12V 1,5A. 5. Länk upp till 4Sets 6. Glåsta droppe lenght: 7\" 7. glö...
top