\\ \"Det smarta valet: vägen till framgång med hårdhetstestaren \\\"

Utgivningsdatum:2023-09-01

a durometer är ett instrument som används för att mäta hårdheten hos ett material. Det kan hjälpa oss att utvärdera egenskaperna hos material såsom slitbeständighet, deformationsmotstånd och slagmotstånd. Hårdhetstestare har ett brett utbud av applikationer, inklusive materialvetenskap, konstruktion, kvalitetskontroll och produkttestning.

 

den arbetsprincipen för hårdhetstestaren är Baserat på att applicera en specifik form av indelarna på ytan på materialet som ska testas och mäta djupet för penetration eller ytintryck av indrenterna på materialet. Enligt olika mätmetoder och principer kan hårdhetstestare delas upp i flera typer, såsom Rockwell -hårdhetstestare, Brinell -hårdhetstestare, Vickers hårdhetstestare och mikrohårdtestare.

 Hardness tester - Used to test product thickness (2).jpg

rockwell hårdhetstestare, en av de vanligaste typerna av hårdhetstestare, utvärderar hårdheten hos ett material genom att applicera en stålkula eller en diamantkonisk indel på ytan av materialet som ska testas och mäta diametern för Intrycket som skapats av indexet på materialets yta. Brinell -hårdhetstestaren använder en stålkula eller en diamantkonisk indrag för att applicera tryck på materialets yta under en viss belastning och mäter materialets hårdhet genom intryckets djup som skapats av indexer på materialets yta. Vickers hårdhetstestare och mikrohårdhetstestare är lämpliga för liten indragningsmätning av icke -nmetalliska material.-

 hardness -testare används allmänt på många områden. Inom materialvetenskap och teknik kan hårdhetsmätare användas för att utvärdera de mekaniska egenskaperna hos material, kvalitetskontroll och produkttestning. Till exempel, inom metallbearbetningsindustrin används ofta hårdhetsmätare för att testa hårdheten hos metallmaterial för att avgöra om de uppfyller designkraven. Vid konstruktion och luftfart kan hårdhetsmätare användas för att testa materialets hållbarhet och styrka. Dessutom används hårdhetsmätare i stor utsträckning i malmundersökningar och geologiska undersökningar för att bedöma hårans hårdhet och struktur. Poäng att uppmärksammanär du använder en hårdhetstestare. För det första bör lämplig hårdhetstestare och indelare vara Selec

116; ed enligt vilken typ av material som ska testas. För det andra bör korrekta driftsförfaranden följas och hårdhetstestaren och intoderna bör hållas i gott skick och kalibreras. Slutligen bör uppmärksamhet ägnas åt beredningen av ytan på det uppmätta materialet för att säkerställa mätningensnoggrannhet och repeterbarhet. En hårdhetstestare är ett instrument som används för att mäta hårdheten hos ett material. Den bedömer materialets hårdhet genom att applicera en indel på ytan på materialet som ska testas och mäta penetrationsdjupet eller ytintrycket av indern. Hårdhetstestare har ett brett utbud av applikationer inom materialvetenskap, teknik, kvalitetskontroll och produkttestning. När du använder hårdhetsmätaren är detnödvändigt att välja lämplig hårdhetstestare och intoder och följa rätt driftsförfaranden. När tekniken fortsätter att gå vidare kommer hårdhetstestaren att fortsätta att förbättra och förfina, vilket ger mer exakta och effektiva lösningar för materialtestning och kvalitetskontroll.

 Hardness tester - Used to test product thickness (1).jpg

&#

tips: Eftersom hårdhetsmätaren ständigt uppgraderas är hårdhetsmätaren bild endast för referens, detaljer e -postkonsultation! Mer kvalitetsprodukter välkomnar ditt samråd!

 


dongguan runzhi elektronik Co., Ltd.
testing Instrumentdivision är huvudsakligen engagerad i olika laboratoriförsörjningar och testinstrument och utrustning: arbetsbänk, miljöexperimentinstrument, elementdetektering kombinerat instrument, golv special kvarvarande sagstestare, låsstorlekstestare, rak

linjedetektor, mikrodator push

pull force meter, Statisk böjningsstyrka testare, högprecision videoprojektor, caster -testare, fallande kulstestare, fallande sandmätare, 90degree peel styrka testare, repmotståndstestare, slipningstestare, glansmätare, vithetsmätare, energimätare, specifik tyngdkraftsmätare, infraröd Termometer, viskometer, tjockleksmätare, djupmätare, analytisk balans, bromsok, känslamätare och andra instrument och utrustning finns tillgängliga. Välkommen tillnya och gamla kunder från hela landet för att ringa och posta för samråd:

webSite: https:Runzhi company products (6).jpg www.instrumentvip .com

 

tel: 86

13712847488--contact person: Mr. Zheng---

contact person: Mr. Zheng Runzhi company products (3).jpg

///

+

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top