1J79 legeringspulver

Utgivningsdatum:2021-10-12

1j79 är ett vanligt använt järn-nickel legering (mjuk magnetisk legering), som också kan kallas Bromo legering. Det uppnår huvudsakligen tillräcklig magnetisk permeabilitet och magnetisk mättnadsinduktion genom en rimlig kombination avnickel och järn.

Permalloy hänvisar ofta till järn-nickel legeringar med ennickelhalt inom området från 30 till 90%. Det är en mycket stor utsträckning mjuk magnetisk legering. Genom lämplig teknik, kan magnetiska egenskaper kontrolleras effektivt, såsom initial permeabilitet överstigande hundra tusen, maximal permeabilitet som överstiger en miljon, koercivitet så lite som två tusendelar av Oersted,nära en ellernära Med ennoll rektangulär koefficient, permalloy med en ansikte-centered kubisk kristallstruktur har god plasticitet, och kan bearbetas till en mikron ultra-thin band, legeringspulver och olika former av användning.

1J79 legeringspulver utvecklats oberoende av Shanghai Lanzhu har en sfärisk form och funktioner: god flytbarhet, likformig partikelstorleksfördelning, inget material segregering och låg halt gas; pulver specifikationer kan framställas i intervallet 5-150 mikron; i Kina, vårt företag har de minsta pulver specifikationer Upp till 5 mikrometer, legeringspulvretnärvarande utvecklas är det mest praktiska, som också är den sanna återkoppling av många kunder i vårt företag.

 

our core fördelar:

1. Tekniska styrka: har tekniska serviceförmåga från materialdesign, analys pulver, ansökan pulver, och efter-material bearbetning

2. Års framgångsrik erfarenhet inom utveckling av höga-end metallmaterial

3. Metallpulvret är i hög grad kompatibla med skrivaren

4. Tillförlitlighet metallpulverkvalitet

 

our service fördelar:

1. Printing process experiment

2. Pulver utveckling

3. Post-material värmebehandling

4. Process bildar teknisk service

 

Assure:

1. Strikt kontrollera kvaliteten på råvaror

2. Vakuumsmältning antar VIM+skydd gas vakuum atomisering

3. Strikt genomföra processparametrarna i


processen

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top