4 saker som påverkar kvaliteten på din plast CNC -bearbetningsprototyp

Utgivningsdatum:2023-05-24

you kanske tror att vi kan få plastprototyp av god kvalitet genom samma CNC -bearbetningsprototyper som metallbearbetning. Men faktiskt finns det olika för bearbetning av plastprototyp, om du går vidare med metallbearbetningsväg, kanske du inte får delen i din förväntan. Här, låt oss dela de saker som påverkar kvaliteten på din plast CNC -prototyp.


1. Plastmaterial

comparing med metall, plast är lättare att bryta, krascha och repa. Om du designar för att gå vidare med plast bör du bekräfta egenskaperna för att välja plast och se till att den är tillräckligt stark för dina produkter.


2. CNC -bearbetningsprogrammering

a plastprototyp bör bearbetas i väl reglerade, vi bör börja från grov bearbetning och sedan fin bearbetning, fortsätt använda den lilla utfodringen och maskinen prototypen steg för steg. Den stora utfodringen ger alltid stress och orsakar vridning i plast, särskilt för Pom och glasfylld plast.-


3. Cutter

different från metallbearbetning, vi bör inte använda samma skärare för att ta bort samma plastdjup. När plasten är mjukare och lättare att smälta, försök att klippa plasten lite efter lite.


4. Kylning

usning av kylvätskan kan minska värmeupphöjningen och materialet som expanderar under bearbetning, prototypdelen kommer att komma ut exakt och skärets livstid kan förlängas.


if du skulle göra Gillar att lära dig mer om detaljerna och arbeta med dittnästa projekt, kontakta oss för en gratis offert, vi är specialiserade på CNC -bearbetningsprototyp och tillverkning av låg volym, vårt expertteam kommer att ge den bästa lösningen till dig.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top