5 Primära funktioner för CNC -maskiner

Utgivningsdatum:2024-03-19

here ärnågra av de vanligaste industriella applikationerna för CNC -maskiner:
1. Att klippa
cnc -maskiner är utmärkta verktyg för projekt som kräver en exakt och effektiv skärhastighet och de kan rymma två av de mest avancerade skärningsteknikerna: Sinker EDM (elektrisk urladdningsmaskin) och Wire EDM.
a Sinker EDM använder en termisk erosion från interaktion Mellan två elektroder-en fäst vid verktyget i form av koppar eller grafit. Den andra är den dielektriska vätskan som materialet badas i. Otroligtnog kommer verktyget och arbetsstycket aldrig i direktkontakt under produktionen. Wire EDM fungerar på samma sätt, förutom att den använder trådelektroder som exakta skärverktyg.
2. Borrning av detta exakta hål
punching -process använder ett roterande skärverktyg, vanligtvis borrbitar eller vattenstrålar med hög-velocity för att producera runda hål i ett stationärt arbetsstycke. Dessa hål rymmer ofta monteringsskruvar och bultar.-3. Slipande
cnc -maskiner är ofta utrustade med slipande hjul som producerarnästan felfria ytbehandlingar. Denna subtraktiva slipningsteknik överträffar i hög gradnoggrannheten i alla tillsatsstillverkningsprocesser och kan minska bristerna till toleranser så små som 1
10: e bredden på ett mänskligt hår./4. Milling
a cnc kvarn, liknande grundläggande fabriker och andra hand
milling -maskiner, använder svarvar, vattenstrålar eller vridningsverktyg för att ta bort material från en stationär lagerbit. CNC -fabriker kan röra sig längs flera axlar, vilket gör att operatörerna kan utföra horisontella, vertikala, vinklade och ansiktsfräsuppgifter med absolut precision. Dessa multi -tangentförmågor ökar effektiviteten i tillverkningsprocessen för intrikata trä-, metall- och plastdelar eftersom maskinisten kan justera och återuppta lagermaterialet färre tider.-5. Att vända-Detta CNC -maskinprocessen fungerar på samma sätt som fräsning; I stället för att säkra beståndet till en arbetsstation är den emellertid knuten till vridmekanismen som roterar med höga hastigheter. En arbetare som använder en svarv, eller en CNC med en liknande fästning, tar sedan bort små mängder material tills de bildar beståndet till önskad form.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Sanji Hardware Products Co. , Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Sanji Hardware Products Co. , Ltd.

Företagets telefon: +86 0769-82767717

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13620004015

Hemsida: sanji.sweb2b.com

Adress: No. 3, Dong 1xiang, Guan Mei Xia nan Le Road, Shuanggang, Houjie town, Dongguan City, Guangdong province

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top