7 saker du behöver veta för att välja ettnybörjare Windsurf Sail

Utgivningsdatum:2022-07-11

thinking att fantastiska redskap är bara för avancerade vindsurfare, är ett misstag som lätt görs. Nybörjare Windsurfers drar verkligennytta av redskap som passar deras behov perfekt. Matchande redskap kan förbättra inlärningen och undvika förlust av motivation. Så jag bestämde mig för att dela den information jag har om att välja det perfektanybörjarseglet och riggen.


so, vad är viktigtnär jag väljer ennybörjarrigg?  


1. Segelstorlek

2. Segel typ

3. Maststorlek Montering av segelstorlek

4. Bomstorlek Matchande segelstorlek

5. Vikt

6. Trim

7. Passformen mellan riggen och det valda bräde


make säker på att seglet har rätt storlek och egenskaper. För barn börjar segelstorlekar på 1 m2. Beroende på studentens vikt och styrka kan en större storlek vara bättre. Överdriv inte i början. För motivation och självkänsla är det ofta bättre att starta små (lättare att dra ut ur vattnet) och bli störrenär den är lämplig.


as Ett exempel Jag föreslår en 2,5 eller 3,0 m2 segel för en vuxen Kvinnor mednormal styrka och en kroppsvikt runt 138 kg 62,5 kg. Ett 5 -årigt barn kunde använda en 1,0m2 eller ett 1,5 m2 -segel med motsvarande mast och bom för de första lektionerna.

/

required segelegenskaper är: enkel hantering, förlåtande, lätt och hållbarhet. Cambers är ingen gång eftersom de gör att segla upp och byter sidor hårdare. De kan också producera för mycket kraft för en student på startnivå. Särskilda segel för skolan är bra. Freestyle, Wave och No Camber Freeride Sails på startnivå kan också göra tricket. Ju lättare mast och boom, desto bättre. Se till att de passar segelstorleken.

from
improvewindsurfing

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Kingforce Sports Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top