Ennärmare titt på CNC -bearbetningstillverkning

Utgivningsdatum:2023-03-26

additiv tillverkning eller AM har blivit en av kännetecken för digitala tillverkningsmetoder för Aerospace OEM. Den godanyheten är att flyg- och rymdsektorn är i en stabil och unik position och vill utnyttja det bästa AM har att erbjuda. När allt kommer omkring stöder tillsatsstillverkning komponenter som är svåra att skaffa och tillverka.

you kanske inte är medveten om det men flyg- och luftfart är två grundläggande industrier till tillsatsstillverkning. År 2022 föredrar de flesta organisationer inom flyg- och rymdsektorn att välja smidiga sätt att källa, utveckla och bygga unika produkter. När det gäller delar har tillsatsstillverkning gjort det möjligt att möta den höga efterfrågan inom flygindustrin. är många tekniker som kan producera flyg- och rymdkomponenter, CNC -bearbetning har blivit valet, särskilt vid bearbetning av stora flyg- och rymddelar.

here ärnågra av de skärande tillverkningsteknikerna som används för flyg- och rymdkomponenter och processer:

cnc schweizisk precisionför små och komplexa delar, användningen av den schweiziska CNC -precisionsmaskinen är ovärderlig. Oavsett om du vill ha djup borrning, slitsning, hobbing eller tråd, kan du skapa en dedikerad och centraliserad installation på CNC Swiss Precision genom att rotera varje del på sju olika axlar. Det är det bästa sättet att hantera flera tillverkningsprocesser samtidigt.

-5

axis cnc bearbetning

-

with en 5

axis cnc -maskin, du kan göra geometriskt komplexa former. En av förmånerna med att använda en 5axis CNC -maskin är att den förenklar hela processen för att producera komponenter. Oavsett om det är sammansatt plast eller fasta metaller, sparar en 5axis CNC -maskin tid och resurser för att producera flyg- rotationssymmetri för att producera flyg- och rymdkomponenter. Med hjälp av en 5

axes CNC -svängmaskin som kan rotera i den vertikala och horisontella riktningen kan du producera exakta och höga

alitetskomponenter. DOTS!

-ALTHOM CNC Aerospace Parts Machining Karter till behoven i flera branscher, fortsätter det att vara integrerat i flygindustrin. CNC -maskiner har kraften att optimera tillverkningsprocessen och skära ut mänskliga fel helt. Tänk på att använda CNC -maskiner som ett sätt att digitalisera hela processen för att tillverka flyg- och rymdkomponenter.

for instans,när det gäller hållbarhet och skalbarhet har CNC -bearbetande flyg- och rymddelar en betydande fördel jämfört med 3D -utskriftsdelar. När processen blir datoriserad finns det inget utrymme för oavsiktliga fel under hela tillverkningsprocessen.

--- 

importans av material för flyg- och rymdtillverkningsdelar

from aluminium till titan,, Olika material gör olika funktioner och tjänar i slutändan ett unikt syfte. När det gäller att tillverka flyg- och rymddelar måste du ta hänsyn till flera faktorer för att välja \"Rätt\" -material. Du väljer titan, aluminium, inconel, flytande silikon, rostfritt stål eller gummi, du måste överväga vikt, hållbarhet, styrka, korrosion och värmebeständighet.n

titaniumlegering--

titaniumlegering har en balans mellan styrka och vikt, erbjuder premiumprestanda i extrema temperaturer och säkerställer korrosionsbeständighet. I flyg- och rymdsektorn har titanslegering blivit ett material för att göra felfri produktion. From commercial Airbus A380 to military aircraft such as the F

22, the use of titanium is a hallmark standard for aerospace components.

Aluminum AlloyAluminum alloy is a lightweight and powerful metal used in modernday ​​flyg- och rymdbearbetning. Faktum är att användningen av aluminium före titan. Aluminiummaterial bildar en glidoxidbeläggning som gör det mycket resistent mot korrosion. 7075 är den vanliga aluminiumlegeringen som används vid flyg- och rymdbearbetning. Eftersom aluminium är mer formbart än titan är det mer idealiskt för CNC -bearbetning.

inconel Superalloy

we erbjuder en radnickel och krom superlegeringar som används som Inconel. Dessa graderade superlegeringsmaterial har en mängd olika användningsfall från en jetmotor till en hög
pressured kompressor. Du kan också hitta detta material i kanalsystem, avgaslösningar för motor, och turbinblad.

engineering plastaerospace -bearbetning använder också prestanda

baserad plast som polykarbonat och ultem. Dessa material utvecklas och används annorlunda än aluminium och titan. En av förmånerna med att använda konstruerad plast är att de är betydligt lätta än metaller. Men dessa typer av material fungerar inte som ett alternativ för metalllegeringar.

men påverkan, kemisk motstånd och tätningsegenskaper hos plastmaterial är väl

aware i flygindustrin.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top