Audemars Piguet introducerar dennya Royal Oak 34mm Black Ceramic Automatic Chain Wristwatch Limited Edition

Utgivningsdatum:2022-06-20

audemars Piguet, ett schweiziskt avancerat klocktillverkningsmärke, lanserade det senaste samarbetet med Carolina Bucci-The New Royal Oak 34mm Black Ceramic Automatic Chain Wristwatch Limited Edition. För att fira 50 -årsjubileet för Royal Oak -serien skapade den italienska smyckesdesignern en unik färgspegeleffektratten som hyllar den klassiska tapisserie mönsterdesignen och presenterade en uppfriskande och elegant visuell effekt. Denna klistrade utgåva är lämplig för både män och kvinnor. Det är endast tillgängligt i Abbey Boutique och AP House.

2022060215204080830.png

inspired by the Urban Landscape, Carolina Bucci har designat en färgstark urtavla för dennya Royal Oak 34mm automatiska kedjan armbandsur, som återspeglar den ikoniska tapisserie mönsterdesignen

2022060215212244074.png

in Det tredje samarbetet med Abby, Carolina Bucci använde inte sin expertis för att slå guld och frosta guldutsmyckning, men designade en fantastisk urtavla för den rena svarta keramiska klockan. Designern som är angelägen om att möta dennya utmaningen har åtagit sig att lyfta fram skönheten i kontrasten-ratten är svart vid första anblicken, men du kan uppskatta de underbara färgerna som reflekteras av dennär du sernoggrant ut och bildar den färgglada tapisserie -gittereffekten. För att förverkliga denna design måste ett skikt av safirkristallglas täckas på toppen av mässingskatten. Den främre använder mikrostrukturteknologi för att skära ut otaliga små block, vilket återspeglar färgglad regnbågsljus och skugga. Baksidan behandlas med specialutvecklad metallsprutningsteknik för att skapa en spegeleffekt, så att ljuset kan kasta en flexibel lyster på ratten. Den iriserande effekten som återspeglas av varje urtavla är annorlunda, vilket ger varje klocka en unik skönhet. Denna klänning med begränsad upplaga kommer också med ett visningsfodral designad av Carolina Bucci. I samband med 50 -årsjubileet för Royal Oak -serien hyllade smyckesdesignern till den klassiska designen från 1972 med denoggranna lättnaden Tapisserie Check Effect.

"i Hoppas att visa Rainbows glans på de mest oväntade platserna , såsom den fläckiga regnbågen som reflekteras av det oljiga vattnet som flyter på stadsgatorna ... i denna klocka är ratten som en ren svart duk utannågon färg, men den kan lysa med extraordinär glans."


\\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Shenzhen Gorman Trading Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Shenzhen Gorman Trading Co., Ltd

Jobbtitel: Sales Manager

Avdelning: Business department

Företagets telefon: +86 0755-33940809

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 15088667657

Hemsida: danielgorman.sweb2b.com

Adress: 9-10 / F, Building 6, Hongji E Valley, No.23 west Tongji Road, Nantou Town, Zhongshan city, 528400, Guangdong Province, China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top