BAISHANSI Technology deltar i Canton Fair 2024 för att visa upp de senaste pneumatiska verktygsprodukterna

Utgivningsdatum:2024-07-26

BAISHANSI Technology Co., Ltd. är glada att meddela att de kommer att delta i den 135:e Kinas import- och exportmässa (Kantonmässan) från 15 till 19 april 2024 i Guangzhou, Kina. Som en av de största mässorna i världen, lockar Canton Fair professionella köpare och leverantörer från hela världen och fungerar som en viktig plattform för att visa upp de senaste produkterna och teknologierna.


Information om monter

Vi inbjuder dig verkligen att besöka vår monter, monternr. 5.2F45, däre vi kommer att visa upp en serienyutvecklade pneumatiska verktyg, som inte bara är uppgraderade i prestanda och kvalitet, utan också ägnar mer uppmärksamhet åt användarupplevelse och miljöskyddskrav.


Produktens höjdpunkter

De pneumatiska verktygen som visas inkluderar hög-effektivitet pneumatiska slipmaskiner, multi-funktionella pneumatiska skiftnycklar och lätta pneumatiska spikpistoler. Dessa produkter använder de senaste vetenskapliga och tekniska landvinningarna och har följande viktiga egenskaper:


Hög effektivitet och energibesparing: Dennya pneumatiska slipmaskinen använder avancerad luftmotorteknik, vilket minskar energiförbrukningen med 20% samtidigt som utmärkta slipresultat bibehålls.

Mångsidighet: De pneumatiskanycklarna är skickliga i designen och har en mängd olika funktioner, som är lämpliga för olika arbetsscenarier och avsevärt förbättrar arbetseffektiviteten.

Miljövänlig design: Allanya produkter följer internationella miljöstandarder och använder miljövänliga material för att minska påverkan på miljön.

Professionellt team på-plats demonstration

För att låta besökarna förstå våra produkter mer intuitivt kommer Biosense Technology att skicka ett professionellt team för på-webbplatsdemonstration och förklaring. Teammedlemmarna är erfarna tekniska experter och säljkonsulter som svarar på alla dina frågor i detalj och ger professionell teknisk support och råd. Ett interaktivt upplevelseområde kommer att inrättas på plats för att låta dig uppleva den utmärkta prestandan hos Biosense pneumatiska verktyg.


Vi ser fram emot att se dig!

Biosense Technology har alltid varit engagerad i att ge hög-kvalitet och hög-effektivitet pneumatiska verktyg för globala användare. Canton Fair är inte bara en visningsplattform, utan också en viktig möjlighet för oss att kommunicera och samarbeta med globala kunder och partners. Vi ser fram emot att träffa dig på Canton Fair, diskutera den framtida utvecklingen av pneumatiska verktygsindustrin och skapa briljans hand i hand.


Var uppmärksam på det officiella WeChat-numret och webbplatsen för Biosense Technology, vi kommer att fortsätta att uppdatera utställningsdynamiken och produktinformationen. Ditt stöd är vår drivkraft, och vi ser fram emot att träffa dig på Canton Fair för att diskutera framtiden!


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Best Shang Si Technology Co., LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Best Shang Si Technology Co., LTD

Jobbtitel: CEO

Företagets telefon: +86 13925728580

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13925728580

Hemsida: airsanderdgbss.sweb2b.com

Adress: Room 3021, No. 10 South Shilong Xihu 3rd Road, Shilong Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top