Kort introduktion av luftdriven dubbel membranpump

Utgivningsdatum:2023-05-17


brief Introduktion av pneumatisk membranpump: 

pneumatisk Membranpump är enny typ av transportmaskiner. Den använder tryckluft som kraftkälla. Det kan pumpa alla typer av frätande vätskor, vätskor med partiklar, hög viskositet, flyktiga, brandfarliga och mycket giftiga vätskor. . Pneumatiska membranpumpar används huvudsakligen i spraymålning och keramiska industrier, och i vissa andra industrier kan de också användas i miljöskydd, avloppsbehandling, konstruktion, avloppsutsläpp och fina kemikalier. 

Diaphragm pump (6).jpgarbetande princip princip för pneumatisk membranpump:

pneumatisk membranpump är en positiv förflyttningspump som drivs med tryckluft, vars volym, vars volym. Ändringar på grund av den återgående deformationen av membranet. Dess arbetsprincip liknar den för en kolvpump. På grund av egenskaperna hos arbetsprincipen för den pneumatiska membranpumpen har den pneumatiska membranpumpen följande egenskaper:

(1) Pumpen kommer inte att överhettas: Tryckluft används som kraft, och den är En process för att expandera och absorbera värmenär den är uttömmande. När den pneumatiska pumpen fungerar sänks temperaturen och ingen skadlig gas släpps ut. Förhindrar statiska gnistor efter att ha varit jordad.

(3) Det kan passera vätska som innehåller partiklar: på grund av det volymetriska arbetet och inloppet är en kulsventil, är det inte lätt att blockeras.(4) Skjuvkraften på materialet är extremt låg: hur man suger in och hur man spottar utnär man arbetar, så agitationen av materialet är minst, och det är lämpligt för transport av instabila material.

(5) Flödeshastigheten kan justeras, och en gasventil kan installeras vid materialuttaget för att justera flödeshastigheten.

(6) Den har funktionen funktionen av själv

priming.

(7) det kan köra torrt utan fara.

(8) Det kan fungera i dykning.

-(9 ) Vätskan som kan transporteras är extremt bred, från låg viskositet till hög viskositet, från frätande till viskös.

(11) liten storlek, lätt vikt, lätt att flytta.

(12) Det är lätt att underhålla utan smörjning och kommer inte att förorena arbetsmiljön på grund av droppande.

(13) Pumpen kan alltid bibehålla hög effektivitet och kommer inte att minskas på grund av slitage.

(14) 100% energianvändning,när utloppet är stängt, Pumpen stannar automatiskt, och det finns ingen rörelse, slitage, överbelastning eller värmeproduktion.

(15) Det finns ingen dynamisk tätning, enkelt underhåll för att undvika läckage och ingen dödpunkt under arbetet.

advantages för att använda att använda med att använda med att använda med att använda med att använda med att använda att använda med att använda med att använda att använda med att använda med att använda med att använda med att använda med att använda med att använda att använda med att använda att använda med att använda att använda med att använda att använda med att använda att använda med att använda med att använda med att använda med att använda med att använda med att använda att använda med att använda med att använda med att använda med att använda med att använda att använda med att använda att använda med att använda med att använda att använda med att använda med att använda med att använda att använda med att använda att använda med hjälp av att använda att använda med att använda att använda med att använda att använda med att använda att använda med att använda dig av att använda Pneumatisk membranpump:Diaphragm pump (7).jpg

pneumatisk enway membranpump har sex fördelar med tillförlitlig kvalitet, lång livslängd, låg brus, liten vibration, aldrig krasch och fin utförande. Det kan inte bara pumpa flytande vätska, utan också transporteranågra svåraDiaphragm pump (9).jpgtoflow media. Den har självpump, många fördelar med att transportera maskiner somnedsänkbara pumpar, konserverade pumpar, lerapumpar och skräppumpar.

1. Flödet är rymligt och den förbipasserande prestandan är bra. Den maximala partikeldiametern som tillåts passerar är 10 mm. När du pumpar lera och föroreningar finns det lite slitage på pumpen;Diaphragm pump (11).jpg2. Den pneumatiska ena membranpumpen behöver inte bevattning och avledning, suglyften är upp till 8,8 meter, hissen är upp till 84 meter och utloppstrycket är ≧ 8,4 bar;

\3. Den pneumatiska membranpumpen har inga roterande delar och ingen axeltätning. Det pumpade mediet såsom membranet är helt separerat från de rörliga delarna av pumpen och arbetsstycketsmediet, och det transporterade mediet läcker inte ut. Därför, vid pumpning av giftiga, flyktiga eller frätande medier, kommer det inte att orsaka miljöföroreningar och äventyra personlig säkerhet;

4. Huvudet och flödet kan justeras trasigt genom luftventilens öppning (lufttrycksjustering mellan 1

8,4bar);---5. Det kan fungeranedsänkt i mediet;-

6. Inget behov av att använda el, det är säkert och pålitligt att använda på brandfarliga och explosiva platser;

7. Pneumatisk membranpump har enkel struktur, mindre bärande delar, enkel struktur, bekväm installation och underhåll, och mediet som transporteras av pumpen kommer inte att röra de rörliga delarna som luftfördelningsventil och anslutningsstång. Till skillnad från andra typer av pumpar minskar rotorn, kolven, slitage av växlar, blad och andra komponenter gradvis prestandan;-

8. Det är lätt att använda och pålitligt i drift. Den behöver bara bara öppna och stänga gasventilen för att starta och stoppa. Även om pumpen går utan medium under lång tid eller plötsligt stannar på grund av olyckor kommer pumpen inte att skadas. När den är överbelastad kommer pumpen att stoppa automatiskt. , med självprotektionsprestanda,när lasten återgår till detnormala, kan den börja köra automatiskt;

-9. Den pneumatiska membranpumpen behöver inte smörjas med olja, även om den är på tomgång, har den ingen effekt på pumpen, vilket är ett huvuddrag i pumpen;

-10. Den kan transportera viskös vätska (viskositet under 25000 centipoise).

dongguan runzhi elektronik Co., Ltd. huvudsakligen engagerad i specialinstrument och utrustning är: Laboratoriemiljöprovningsinstrument, elementdetekteringsinstrument, golvresterande mätare, låsstorlekstestare, rak vinkeldetektor, mikrodatortryckspänningsmätare, statisk böjningsstyrka testmaskin, högprecision bildprojektor, caster testmaskin, fallande kulprovare , fallande sandmätare, 90 graders skalningsstyrkestestmaskin, reporstestare, slitmotståndstestare, glansmätare, vithetsmätare, energimätare, hydrometer, infraröd termometer, viskometer, tjockleksmätare, djupmätare, analytisk balans, bromsok, mätare och andra instruments and equipment.

Website:-https:

www.instrumentvip.com

Tel: 8613712847488Runzhi company products (4).jpg

contact person: Mr. Zheng

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Jobbtitel: Sales Manager

Avdelning: Business Department

Företagets telefon: +86 13717173764

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13712847488

Hemsida: runzhi.sweb2b.com

Adress: Room 101, 33 Zhenma Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong Province,China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top