Katodiskt skydd för Tunnel of DC Railway

Utgivningsdatum:2022-07-16

according till den utrustning som påverkas av Stray Current, den maximala tillåtna anodpotentialförändringen av tunnelbanetunnel ellerny specialspårvagn är 0,1 V i stora städer, och den enda strömförsörjningsdelen eller hela tunneln inom gränsvärdet för spänningsdro \p är 0,1 v. Följande förhållanden måste uppfyllas för betongväggar eller stål- eller gjutjärnväggar eller vägg- och stålbetongkompositstrukturer:

Kontinuerliga elektriska anslutningar bör vara medvetna om varje del av tunneln eller strukturell komponent över hela tunnelns längd;

God elektrisk isolering bör vara medveten om förökningsspårning och tunnelstruktur;

elektrisk isolering bör vara medveten om tunneln, all metallutrustning utanför Tunneln själv och järnvägen.

de två första kraven är främst för att säkerställa en spänningsfall på 0,1 V i tunneln och för att begränsa mängden ström som läcker in i jorden. Det tredje kravet är att förhindra att strömströmmen läcker direkt till externa enheter. Det finns inga speciella bestämmelser för elektrisk isolering av jord i tunnlar. Tester på befintlig och under konstruktionsutrustning visar att läckagebelastningen i tunneln kan minskas ekonomiskt genom att använda isoleringsskiktet.

in för att minska stray ström, extern utrustning ska inte ha elektrisk kontakt med spår- eller tunnelstrukturen. Det bör finnas plaströr och kabel med plaströrshölje i tunneln. Alla strömförsörjningsledningar ska vara elektriskt isolerade vid tunnelingången. Isolerade leder ska installeras på rör utanför tunneln. Strömmen från det offentliganätet måste matas genom en isoleringstransformator. Det ärnödvändigt att installera Shangjiazhuang isolerande fog på rörledningen eller metallskyddad kabel.

shandong Linyi Bosi Conductive Materials Co., Ltd. är ett högt företag som är specialiserat på produktion av MMO -flexibel anod, ledande polymer Flexibel anod och titanbelagd anod, främst tillhandahåller katodisk skyddsteknik, teknisk design, installation och tekniska tjänster. Tel: 0539 3712117, 15588026668.-

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top