Firar 103-årsdagen av grundandet av CPC

Utgivningsdatum:2024-07-02

I år är det 103 år sedan CPC grundades. Även om tiden går fort har CPC alltid varit trogen sin ursprungliga strävan. Från 1921 till 2024, generation efter generationn, CPC-medlemmar har fortsatt att sträva och lägga till Kina's ära. Historien flyter som oändliga floder och anda av CPC har gått i arv från generation till generation.

 

1989 föddes Red Sun efter guiden från CPC, och har alltid hållit fast vid tron ​​på "lyssna på partiet, följa rätt personer och ta vägen mot innovation" i åtanke. Utan Kinas kommunistiska parti skulle det inte finnasnågon scen och möjlighet för Red Sun att göra affärer och ge bidrag; Utan Kinas kommunistiska parti skulle det inte finnasnågon sådan stor accprestationer eller lovande framtid för Red Sun. Den röda solen har ingen backup, Kinas kommunistiska parti är vår backup. Röda solen människor som "dela landet's bekymmer och gagnar folket" strävar efter att skriva ettnytt kapitel i kinesiska-stilmodernisering och gemensamt välstånd.

 

Den ursprungliga avsikten är evig på grund av praktiken, och uppdraget är stort på grund av ansvar. Fira CPC:s födelsedag och välsigna det stora fosterlandet.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top