Kan billiga självmordsdrönare ersätta kryssningsmissiler?

Utgivningsdatum:2023-10-17

could billiga självmordsdroner ersättae Kryssningsmissiler? Svaret är oföränderligt!


suicide drönare och kryssningsmissiler är två olika vapen. För att uttrycka det enkelt är självmordsdrönare drönare först, medan kryssningsmissiler är missiler först. Självmordsdroner är utrustade med stridsspetsar på drönare, medan kryssningsmissiler är utrustade med vingar på missiler. Detta bestämmer att de två har olika föreställningar och olika användningsområden. Överlappningen mellan de två funktionerna är mycket liten, vilket avgör att det inte finnsnågon möjlighet att de två kan ersätta varandra, åtminstone för tillfället.

Snipaste_2023-10-17_15-02-49.png

suicide drönare är i princip små ammunition och är engångsvapen. Därför är det största kravet för självmordsdrönare att de måste vara billiga, det vill säga de måste vara överkomliga. Det låga priset begränsar också självmordsdrönarnas totala prestanda till hur avancerade de är, och de är i princip i ett användbart tillstånd. Till exempel drivs Iran' s"shahed-136"självmordsdron av en motorcykelmotor med hjälp av en propeller -framdrivningsmetod, i kombination med ett vägledning och positioneringssystem. Det har inte ens ett optoelektroniskt inriktningssystem och förlitar sig på andra mål. Detekterings- och rekognoseringsflygplanet tilldelar mål och har begränsad förmåga att attackera rörliga mål. Warhead -laddningen är baranågra dussin kilo, hastigheten är mindre än 200 kilometer per timme, och intervallet är kort, vilket gör det enkelt att fånga. Fördelen är att den kan produceras i stora mängder och priset är lågt.

Snipaste_2023-10-17_15-04-03.png


huvudkarakteristiken för en kryssningsmissil är dess långa räckvidd. Det kan förstås som att man tar en missil med ett kort räckvidd och lägger till vingvingar för att låta den flyga längre. Därför är det huvudsakliga målkarakteristiken för en kryssningsmissil att sträva efter lång räckvidd. Detta skiljer sig i grund och botten från självmordsdroner.-


hastigheten för de två är också annorlunda. Självmordsdrönarens hastighet är mycket långsam, vanligtvis bara cirka 200 kilometer per timme. Tänk på det, kryssningsmissilen har en räckvidd på 2 000 kilometer, och självmordsdronen måste flyga i 10 timmar och vänta på att den ska flyga till målet. I det här området har människor redan avslutat sina måltider och lämnat. Även om kryssningsmissilen är subsonisk har den en hastighet pånästan 900 kilometer per timme. Dessutom rör sig utvecklingsriktningen för kryssningsmissiler mot supersoniska hastigheter.

warhead -laddningen är annorlunda. Självmordsdrönare är begränsade av deras lilla storlek. Warhead -laddningen är mycket liten, medan kryssningsmissilkrigsavgiften är mycket större.


cruise -missiler är höga

tech långa-range strejkvapen på operativa och strategiskanivåer, medan självmordsdroner är är Lågtta smart strejkvapen på taktisknivå. De har olika användningsområden. Inuvarande är självmordsdrönare i ett användbart tillstånd. Detta är relaterat till deras disponiblanatur. De försöker inte vara höga, så länge de kan användas. Att döma utifrån Ryssland-ukraine -konflikten är prestandan för den så-callade iranska shahed självmordsdrönarna inte avancerad, och antalet som skjutitsner är mycket större än det missade antalet. Men även om framgångsgraden endast är 20%är det en seger, eftersom denna låga självmordsdron är ett vapen som vinner med kvantitet. Med utvecklingen av supersonisk hastighet och längre räckvidd av kryssningsmissiler, skillnaden mellan kryssning Missiler och självmordsdroner som kvarstår på den taktiska slagfältnivån kommer att bli allt större. Därför kan självmordsdrönare inte ersätta kryssningsmissiler.----

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Jinhong Aviation Technology Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Jinhong Aviation Technology Co., Ltd.

Jobbtitel: Manager

Avdelning: International sale department

Företagets telefon: +86-18665969188

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86-18664149308

Hemsida: jinhongaviation.sweb2b.com

Adress: No. 13, Shixing Street, Luwu, Chashan Town, Dongguan

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top