Känner du till de senaste trenderna och utvecklingen inom fordonsbelysningsindustrin?

Utgivningsdatum:2024-05-08

1.Proliferation av LED -teknik: LED -teknik används alltmer vid bilbelysning. Lysdioder erbjuder fördelar som låg energiförbrukning, lång livslängd och hög ljusstyrka, vilket gör dem allmänt använda i strålkastare, bakljus och inre belysning.


2.smart belysningssystem: Biltillverkare använder alltmer smarta belysningssystem som automatiskt kan justera ljusstyrka och riktning baserat på körförhållanden och miljö, vilket förbättrar körsäkerhet och komfort. Aktivera mer exakt strålkontroll, förbättra belysningseffekternasnoggrannhet och anpassningsbarhet för att ge bättre synlighet och säkerhet för förare. Effekter, såsom gradvis förändrade ljus ljusstyrka och färg, för att förbättra fordonens personliga utseende och attraktivitet. Väderbeständighet och anti -soiling -egenskaper hos fordonsbelysningsarmaturer, samtidigt som det ökar ljusöverföring och förbättring av belysningseffekter. , introduktion av belysningsprodukter tillverkade av förnybara material och använda energieefficient -teknik för att minska miljöpåverkan.


7.Enhanced Safety Standards: Säkerhetsstandarder för fordonsbelysningssystem förbättras ständigt för att säkerställa tillförlitliga belysningsprestanda under olika körförhållanden och för att minska störningar hos andra trafikanter.


dessa trender och utveckling har betydande konsekvenser för bilens framtidsindustrin, vilket ger konsumenterna säkrare och mer Bekväma körupplevelser.


guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd., som grundades 2010, är ​​en tillverkare av Xenon Automotive -strålkastare och LED -strålkastare. Som experter på fordonsstrålkastare är vi stolta över att ha samlat över 13 års värdefull erfarenhet. Inom en förståelse av fordonsbelysningsteknologi och kontinuerlig innovation har det uppnått vårt branschens rykte. Vårt uppdrag är att ge dig en säker och bekväm upplevelse med vår högkvalitativa fordonsbelysning och att ge din bil ett heltnytt utseende.---

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top