Globalt CSR- toppmöte\\\\"s talarprofiler

Utgivningsdatum:2021-03-02

Aikucun stöder kvinnliga småföretagare och kvinnor& FRAMSTÄLLNING.39.

Jing Leng, en av de två grundarna av Aikucun, höll ett nyckeltal vid 2019-konferensen om de globala företagens värdighet och sociala ansvar vid Förenta nationerna i New York, i tisdags, okt 15.Tisdag var också den internationella dagen för landsbygdskvinnor.Vid konferensen delade Jing med publiken Aikucuns vision om att stödja kvinnors oberoende och egenmakt genom att skapa arbetstillfällen för distributörerna i Aikucun.

5daa26e1a310cf3e97a1f6f5.jpeg

Aikucun stöder kvinnliga småföretagare och kvinnor& FRAMSTÄLLNING.39.

Aikucun, en ledande distributionsplattform baserad på crowdsourcing, grundades av Shanghai Zhongdan Information Technology Co., Ltd. i 2017.Som pionjär och ledare för smart försäljning följer Aikucun distributionsmodellen S2b2C, som förbinder enskilda återförsäljare med leverantörskedjor av stora märken.Plattformen hjälper varumärken att optimera inventeringen genom att använda den sociala handeln för att göra transaktionen smidig och billig.På så sätt kan konsumenterna bekvämt få tillgång till högkvalitativa varor till förmånliga priser.För närvarande har mer än fem,000 välkända tillverkare och varumärken från hela världen anslutit sig till Aikucun, och gjort över hundra miljoner beställningar.Mer än en miljon distributörer har tillsammans genererat inkomster på över en miljard yuan.

Aikucun vann det globala CSR-priset vid konferensen för företagens sociala ansvar (CSR) som avspeglades i dess verksamhet.Som Jing har sagt: " Avsikten med att skapa denna plattform är att hjälpa företag att avveckla sin inventering och hjälpa människor, särskilt kvinnor, att tjäna pengar för att uppnå ekonomiskt och personligt oberoende. " Hon utarbetade denna avsikt, med omfattande uppgifter, för publiken, och visade dem den hårda verklighet som kinesiska kvinnor i dag upplever när det gäller sysselsättning.Som Jing visade är runt 27% av kinesiska kvinnor, som står för en femtedel av världen och\#39;den kvinnliga befolkningen, arbetslösa.För kvinnor i arbetskraften är deras genomsnittliga inkomst endast två tredjedelar av männens.För att hjälpa kvinnor att hitta ett jobb och tjäna mer inkomster, särskilt för dem som vill återvända till arbetet efter föräldraledighet, har Aikucun arbetat för att locka fler kvinnliga distributörer och erbjuda dem ett lönsamt jobb som de kan göra hemma utan att spendera all sin tid.

" Å ena sidan har vi hjälpt hundratals varumärkesägare att på ett professionellt och effektivt sätt lösa inventeringsproblemen genom att optimera förvaltningen och distributionskanalerna för varumärkesinventering, och därigenom återuppliva kapitalflödena i företagen, förbättra resurseffektiviteten och säkerställa hållbara produktions- och konsumtionsmönster.Å andra sidan har vi skapat mer än en miljon arbetstillfällen för att hjälpa distributörer. De flesta av dem är kvinnor som ökar sin inkomst och till och med startar ett eget litet företag. " Sa Jing.

På grundval av företagets och#39:s statistiska uppgifter är 94% av dess användare, nämligen distributörerna, kvinnor.54% av folket på plattformen betraktar Aikucun som sina egna små företag och de flesta av dem har uppnått en månadsinkomst av $420 till $1,400.

Jing sa: " Vår ursprungliga avsikt är att ge en rättvis fördelning av resurserna till majoriteten av kvinnor och att främja deras oberoende tänkande och ekonomiska oberoende.Eftersom vi är fast övertygade om att betoningen på kvinnors värdighet och utveckling inte bara är ett uttryck för social a framsteg utan också en viktig åtgärd som kan främja en hållbar utveckling i samhället och människors fysiska och mentala hälsa. "

Jing avslöjade för publiken två framtida mål för Aikucun.För det första vill företaget göra sig till en av världens största plattformar för crowdsourcing Wheer&35.101. Konsumenterna kan lätt köpa högkvalitativa produkter från världen till ett ekonomiskt pris.För det andra lovar företaget att följa sin princip. " Inspirera andra att lyckas, och Du och 35.39. " Aikucun ser fram emot att hjälpa ett större antal kvinnor runt om i världen att uppnå ömsesidig framgång och imponera på världen med kvinnors makt.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Jobbtitel: Sales Manager

Avdelning: Sales Department

Företagets telefon: +86 13430862828

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13430862828

Hemsida: billow.sweb2b.com

Adress: No. 11 Gaoxin East Road, High-tech Zone ,Jiangmen City,Guangdong ,China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top