Hur man väljer rätt förpackningsmaterial för din produkt?

Utgivningsdatum:2022-01-18

Wort som väljer förpackningsmaterialet för din produkt, se till att analysera målen och syftet. Fråga dig själv om det förpackningsmaterial du har valt för dina produkter överför det rätta meddelandet för ditt varumärke? Höjer den uppackningsupplevelsen?

NO One gillar innehållet i förpackningen för att spilla ut så. Därför är det viktigt att välja rätt förpackningsmaterial för att marknadsföra.

You kan överväga denedanstående parametrarna för att välja rätt förpackningsmaterial för din produkt:

1) Budget

niva en budget är avgörande för having En flik över det minsta beloppet att spendera och elementen t=som du vill inkludera för varumärkesändamål. Det finns olika typer av förpackningsmaterial tillgängligt, beroende på hur mycket du vill spendera. Du kan köpa återanvändbara, re-sealable förpackningsmaterial och attraktivt beroende på behovet av varumärket och produkten.

2) Storlek

theformen och storleken på förpackningsmaterialet är absolutnödvändigtnär det kommer att distribuera. Välj förpackningsmaterial som passar din produkt och dess distributionsbehov. Välj ett material som enkelt kan passa alla storlekskrav. Det finns ett bra utbud av material som kan passa din budget och produktens behov. Ta dig tid att analysera produktkravet och välj den rätta.

3) Material

-

material bestämmer den ytterligare vägen för att välja förpackningsmaterialet. Det finns oändliga valnär det gäller material, men de mest populära är

-

• krympfilmer

Ljus och idealisk för extern förpackning

• Flexibla filmer: Perfekt för mejeri, mat, läkemedel och kosmetika

• Paperboard: Det används för kartonger och brickor och mejeri, kosmetika, hårdvara och andra föremål.

• Korrugerad kartong: Det är robust och flexibelt och används för att transportera bräckliga produkter.

therefore, välj rätt förpackningsmaterial enligt produkterna. Olika produkter har olika förpackningskrav. Du kan analysera ovanstående koncept för att välja rätt förpackningsmaterial för din produkt.

4) Distribution-

När det gäller distributionen av produkten behöver du en hög skyddsnivå för din produkt. Om din produkt blir skadad innan dunår kunden, har du förmodligen missat den viktigaste faktorn: distribution. Du måste se till att din produkt är välpacked annars kommer det att bryta i transport.

5) Branding--

5) Det eller inte, men ditt val av förpackningsmaterial säger mycket om varumärket . Välj det förpackningsmaterial som återspeglar varumärkets meddelande och syfte. Om dina produkter är ecofriendly, kan du väljanågot av eko

friendly förpackningsmaterial. Du måste stylta förpackningen med varumärketsnamn, logotyp, produktinformation och meddelande. Håll det här i åtankenär du väljer rätt förpackningsmaterial för din produkt.

6) Ergonomisk förpackning - den idealiska en

considering Kundens bekvämlighet, välj det förpackningsmaterial som är lätt att ta bort, och Kunden kan snabbt känna produkten i handen. Det sista du vill ha är tid och ansträngning att öppna paketet. Det bästa sättet att säkerställa ett enkelt paketöppning är att välja ergonomisk förpackning. Med tanke på kundens komfort är lika viktigt som att varna produkten. Välj därför ergonomisk förpackning för dina produkter som säkerställer snabb öppning och är lätt att använda.--&7) Publiken# 


High

end och lågt pris, råvaror vs connoisseur, och fashionista vs funktionell förväntan, var och en av dessa definierade möjligheterna i förpackningar för framtida tillväxtmöjligheter. Kund \\n \\n39; s reaktioner är viktigt i varje affärsfas. Välj därför rätt förpackningsmaterial. \\ Nthese är de viktigaste tipsen du kan överväga för att välja rätt förpackningsmaterial för din produkt. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan chengyuan packaging products Co,.Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan chengyuan packaging products Co,.Ltd

Företagets telefon: +86 0769-81660359

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 18925421866

Hemsida: cypackaging.sweb2b.com

Adress: No.486, S358 Provincial Road, Beizha, Humen Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top