Hur man väljer och använder de fem prestanda anti-slipmattorna?

Utgivningsdatum:2021-05-05

anti-slip mattor inkluderar främst bil anti-slip mattor, badrum anti-slip mattor, hotell anti-slip mattor, golvmattor, dörrmattor, trappa anti-slip mattor, yoga anti-slip mattor, mattan anti-slip mattor, verktygslåda Anti-Slip mattor och så vidare.

performance:

1. Temperaturbeständighetsegenskaper

silikonprodukter har hög termisk stabilitet, och de kemiska bindningarna av molekyler kommer inte att bryta eller sönderdelas under hög temperatur (eller strålningsexponering). Silikon är inte bara resistent mot hög temperatur, men också resistent mot låg temperatur, och kan användas i ett brett temperaturområde. Oavsett om det är kemiska egenskaper eller fysiska mekaniska egenskaper, är förändringen med temperatur mycket liten.

2. Vädermotstånd

silikon produkter sönderdelas inte enkelt av ultraviolett ljus och ozon. Silikon har bättre termisk stabilitet, strålningsmotstånd och väderbeständighet än andra polymermaterial. Livslängden för ekologiskt kisel i dennaturliga miljön kannå flera årtionden.

3. Elektriska isoleringsprestanda

silikon produkter har bra elektriska isoleringsegenskaper. Deras dielektriska förlust, spänningsresistens, bågresistens, koronabeständighet, volymresistivitet och ytresistivitet är bland de bästa i isolerande material, och deras elektriska egenskaper påverkas av temperatur och frekvens. Effekten är mycket liten. Därför är de ett slags stabila elektriska isolerande material, som används i stor utsträckning inom elektronik och elindustrier. Förutom utmärkt värmebeständighet har silikon också utmärkt vattenavstötning, vilket är en garanti för hög tillförlitlighet av elektrisk utrustning som används vid våta förhållanden.

4. Fysiologiska tröghet

polysiloxanföreningar är en av de mest inaktiva föreningarna som är kända. De är mycket resistenta mot biologisk åldrande, har ingen avslagsreaktion med djurkroppar och har goda antikoagulerande egenskaper.

5. Låg yta och låg yta Energi

Huvudkedjan av organosilikon är mycket flexibel, och dess intermolekylära kraft är mycket svagare än kolväten. Därför har den lägre viskositet än kolväten med samma molekylvikt, svag ytspänning, låg ytenergi och stark film-forming förmåga. Denna låga ytspänningar och låg yta är de främsta orsakerna till sina olika tillämpningar: hydrofobicitet, skumning, skumstabilitet, anti-stickning, smörjning, glas och andra utmärkta egenskaper.

Purchase and use:

1. När man köper är det bäst att välja mjukare och tunnare, den mjukare och tunnare desto bättre anti-slip-prestanda, kommer anti-slip-prestanda för för hårt anti-slip matta att reduceras kraftigt.

2. Försök att inte använda doftande anti-slip mattor med extra kryddor. Det mesta av doften av anti-slipmattor tillsätts med artificiella dofter, som är skadliga för människokroppennär den placeras i bilen. Du kan spruta lite parfym på anti-slip mattorna.

3. Även om anti-skid pad är liten, ibland faller objekten i bilen på grund av säkerhetsfrågor. Det är bäst att gå till en vanlig auto delar butik eller webbutik för att köpa den. Don' t köpa sämre anti-skid pads billigt.

4. Det är bäst att köpa två styckennär du köper och använder dem växelvis för enkel rengöring.

When Använda en icke--Slip-matta, använd först alkohol för att skrubba den icke--slip matta och placera den på en sval och ventilerad plats för hälften En dag, ca 12 timmar. Detta kan uppnå anti-virus och steriliseringseffekten och förlänga anti-slip mattens effektivitet. Livslängd. När du använder det senare måste du rengöra den en gång i månaden, helst med alkohol eller rent vatten.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top