Hur man rengör smutsiga och klibbiga poolflöten?

Utgivningsdatum:2022-06-23

keep DIN POOLFOLTER KONSENTIVA RENA genom att göra dessanödvändiga steg:

deflate din flottör

微信图片_20220623102948.png

det första du gör är att tömma din pool flyta. Det skulle vara lättare att rengöra flottörennoggrant om den är tömd. Öppna helt enkelt din flottörsventilstam för att släppa ut all dess luft.

remove allt överskott av vatten i din flottör

make säker på att det inte finnsnågot extra vatten i din flottör. Ta bort allt överskottsvattnet i flottören.

crean din pool float

nästa och väsentliga steg är att rengöra flottören. Det finnsnaturliga och organiska rengöringsmedel samt kemiska rengöringslösningar. Dennaturliga och organiska rengöraren är säkrare, men rengöringsmedel med kemikalier är utformade för att vara effektiva för att eliminera bakterier enklare. En hink 1

4 kopp mild rengöring till en gallon vatten. Tvätta sedan flottören med denna tvållösning med en trasa eller en svamp. Skölj av det med vatten efteråt.

vinegar

nästa alternativ är att använda vinäger som ditt rengöringsmedel. Blanda en del vit vinäger till två delar varmt vatten och blanda dem väl. Använd den här lösningen för att sänka din flottör i cirka 20 minuter. Detta skulle ta bort alla smuts och formar i din poolflöte.

/

baking soda

baking soda

is ytterligare ett bra rengöringsmedel för din flottör.Blanda en del bakpulver med fyra med fyra med fyra delar av varmt vattennoggrant. Denna bakpulverlösning skulle absorbera allt smuts i flottören, och den skulle rengöra den samtidigt.

bleka kemisk lösning som skulle rengöra och sanera din flottör är  bleach

. Tillsätt bara 2 matskedar blekmedel i en hink med vatten och sänkner din flottör i den. Vänta i cirka 4

5 minuter för att blekmedel ska vara effektiv.

bleach kan också användas för att ta bort bakterier, mögel och mögel från din flottör, men om du väljer ett mindre hårt rengöringsmedel kan du använda valfritt Av de första tre rengöringslösningsalternativen. after tankar-just gör det till en vana att skölja med vatten din flottör efter varje användning för att undvika mögel och bakterier bygger

up. Låt också din pool flyta helt torrt under solen. Förvara den i ennät ellernätväska på en plats med korrekt ventilation och inte på fuktiga och mörka platser. Mögel och mögel trivs på dessa typer av platser.

your float bör också vara helt torr innan du lagrar den för att undvika att vara fuktig och vara en grogrund för formar och mögel, vilket är absolut ett stortnej! \\!

-

-n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top