Jag är rädd att du inte vet faran med att ha en mask året runt, annars bär du inte dennär du dödas.

Utgivningsdatum:2021-03-12

1.jpeg

Mask är en typ av sanitetsapparat som bärs i munnen ochnäsan för att filtrera luften som tränger in i människans lungor och kan användas för att blockera bakterier, virus, skadliga dammpartiklar och andra skadliga ämnen till en i viss mån. Å andra sidan kan man bära en mask förhindra att dina utandade bakterier förorenar miljön. Enligt maskens funktion finns det förmodligen flera situationer där det ärnödvändigt att bära en mask. 1. Förhindra infektion eller infektion av sjukdomar som förkylning, pollensjukdomar och tuberkulos. 2. Förhindra att damm och skadliga ämnen i luften andas in i lungorna. 3. Personal som bedriver mat och medicinsk behandling ska förhindra inandning och utandning av skadliga ämnen.

2.jpeg

Det är dock inte svårt att hitta personer som bär masker året runt, särskilt unga människor. Moderna kvinnor bär masker året runt för att älska skönhet, särskilt på sommaren för att förhindra solbränna. Det finns också ett slags människor som är mycket rädda för sjukdomar och väljer att bära masker året runt för att förhindra smittsamma sjukdomar. Vissa människor älskar renlighet och oroar sig för luftföroreningar, men bär masker året runt. Oavsett anledning är det mycket ohälsosamt att ha masker året runt.

3.jpeg

Mask kan inte bara blockera bakterier, damm och skadliga ämnen i luften utan också absorbera och samla bakterier och stulna varor som andas ut från ens andningsvägar. Om du bär en mask hela dagen är det troligt att masken är förorenad med ett stort antal bakterier och skadliga ämnen, som kommer från luften och en': s egna andningsvägar.&#Masken är tillverkad av flerskiktsgas eller andra kemiska syntetiska material. Det tar mycket tryck att filtrera luft, och att bära masken under lång tid kommer att orsaka andningssvårigheter och till och med hypoxi. Allvarlig kommer att påverka dennormala funktionen av hjärta, lunga och hjärna. Att ha på sig en mask under lång tid har stort inflytande på andningsfunktionen och gasutbytet, vilket gör att människor känner att de är täta och obehag i bröstet.

-

På grund av att ha masker under lång tid är risken för kontakt mellan andningsorganen och olika bakterier utanför minskar och kroppens immunitet försvagas, tvärtom är det lätt att infektera olika andningssjukdomar. Bakterier eller damm i masken kommer också att irritera ansiktet och upprepad gnugga masken i ansiktet leder lätt till hudsjukdomar.

För att förhindra farorna med att bära masker för länge rekommenderas att du inte bär dem på länge. Om du behöver bära en mask bör du också vara uppmärksam på följande punkter: rengör ansiktet innan du bär en mask. Bär inte masker på båda sidor i tur och ordning och byt ut smutsiga masker i tid. Bär inte en mask i mer än 6 timmar åt gången och ta av dig masken för att andas luften.4.jpeg

Vi rekommenderar starkt att du behöver smarta elektriska masker för att hjälpa dig att lösa problemet med luftföroreningar !6.jpgVår elektrisk mask har byggt

in mikro

motor supercharged vindhjul, som är 6 gånger luftvolym, så att du kan andas fritt, precis som att ha på dig en liten fläkt, vilket gör att du känner dig svalare och bekvämare!
--

Filterelementet antar filterskärm med sammansatt fyr7.jpgskikt, vilketnoggrant blockerar föroreningskällan för dig. PM2.5 kan filtrera 98,4%, vilket verkligen följer din andedräkt!

-

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top