Huvudfaktorer som påverkar slipprestanda för sliphjul och testmetoder

Utgivningsdatum:2022-07-02

main -faktorer som påverkar slipning av hjulslipning.

ytmorfologiska egenskaper hos sliphjulet är de viktigaste faktorerna som påverkar sliphjulets slipning. Ytmorfologiska egenskaper hos sliphjulet inkluderar huvudsakligen antalet slipkorn, geometri och fördelning av slipande korn, banbrytande av slipkorn och höjden på skärkanten. De är viktiga ingångsparametrar för slipningsprocessen och påverkar direkt slipprestanda.

 

surface profilinspektionsmetoder för sliphjul.

inspektion Metoden kan delas upp i indirekt inspektionsmetod och direkt inspektionsmetod

Den indirekta detekteringsmetoden använder de fysiska signalerna som genereras under bearbetning för att slutföra detekteringen, såsom detektering av kraft, ljud, vibration och andra signalparametrar för att bestämma de ytprofilen på sliphjulet; Exempelvis kan slipkraften och slipningstemperaturen på sliphjulet återspegla sliphjulets skärpning, så att motsvarande fysiska data kan mätas med en kraftmätare för att bestämma sliphjulets skärpa.

Nthe Direct Inspection Method involverar vanligtvis direkt analys av malningshjulets ytform med hjälp av fysiska sonder eller optiska instrument. Kontaktypen skannas till exempel av en pennan. För icke -kontakta typer är det vanliga testet mikroskopkollimationsmetoden.-

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Guangchuan Abrasives Technology Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top