Och supernikotinamid

Utgivningsdatum:2024-05-03

01 What is ND Super Nicotinamide


ND Supernicotinamide is"0nicotinic acid"cosmeticnicotinamide (the content ofnicotinic acid innicotinamide is lower än detektionsgränsen för 1 ppm), som är smärtpunkten för Jiangxi Haiwan Biologisk teknik Co., Ltd. . Kosmetisknikotinamid råmaterial med vetenskapliga och kreativa egenskaper producerade genom multi-proces förädling och rening.



02 Effekt av kosmetisk grad Nikotinamid


in 1974, Girish Prasad Mathur et al fann attniacinamid kan absorbera ultraviolett ljus för att förhindra garvning och solbränna och har en vitande effekt, som öppnade era för era Niacinamide hudvårdsprodukter.


whitening och avlägsnande av fräknar

blekningsmekanismen förniacinamid har huvudsakligen följande tre aspekter: Först kan det hämmas Aktiviteten hos tyrosinas (det viktigaste enzymet för melaninsyntes) och minskar produktionen av melanin från källan. För det andra, för det producerade melaninet, kannikotinamid effektivt hämma överföringen av melanocyter till keratinocyter är hämningshastigheten 35%

68%; För det tredje kan det aktivera autofagysystemet för melanocyter, påskynda metabolismen av melanocyter och främja utgjutningen av melanin.~-niacinamid är en potent antioxidant som förhindrar den spontana glykosyleringen av proteiner och sockerarter, vilket stimulerar ökningen av kollagen, bibehåller hudelasticitet och förhindrar hudens åldrande.


\

moisturize-

niacinamid har anti

inflammatoriska egenskaper som minskar inflammation, reparerar hudbarriärer, minskar vattenförlust och ger en fuktgivande effekt som gör huden mjukare och mjukare.


03 brister av kosmetisknikotinamid

-

iacin, en orenhet i råvaran avniacinamid, har effekten av att dilera blodkärl ochnärnär Används på hudytan kan den irritera huden, vilket resulterar i allergier som rodnad och klåda.

nd superniacinamid kan effektivt lösa problemen med hudirritation, irritation, rodnad, stickningar och så vidare orsakas avniacin.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Long Life Group Co., LTD

Företagets telefon: +86-025-57238879

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 18551727866

Hemsida: baixingjiujiu.sweb2b.com

Adress: Room 618, East Building, Lishui Industrial New City Center, Fuyou Road, Lishui District, Nanjing City,Jiangsu Province

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top