Våra handtag papperspåsar: ditt bästa val

Utgivningsdatum:2024-06-27

På Upack är vi stolta över att kunna erbjuda det senaste inom miljövänliga och hållbara pappersförpackningslösningar. Vårt sortiment av produkter, med en vattentät beläggning utan plast, garanterar långvarigt skydd mot fukt för dina produkter och håller dem fräscha och säkra.

Förbättrad hållbarhet:

För att ytterligare öka livslängden på våra påsar applicerar vi dubbelsidig tejp på insidan av påsen' s öppning. Detta säkerställer att påsen förblir stabil och säker och skyddar dina produkter från oavsiktliga spill eller läckage.

Tryckning av livsmedelskvalitet:

Vi förstår att säkerheten är avgörande när det gäller livsmedelsförpackningar. Det' Därför använder vi vattenbaserat bläck av livsmedelskvalitet för alla våra tryckbehov. Detta säkerställer att bläcket är säkert för direkt kontakt med livsmedel och won' t skada dina kunder. Med upp till 8 levande färger kan du skapa iögonfallande mönster som sticker ut på hyllorna.

FSC-certifierad&Återvinningsbar:

Vi är engagerade i hållbarhet och miljöansvar. Det' Därför använder vi FSC-certifierade, livsmedelscertifierade och helt återvinningsbara material i våra förpackningar. Detta säkerställer att du inte bara får en högkvalitativ produkt, men du' bidra också till en grönare planet.

Stormarknad&Favoriter på fruktmarknaden:

Papperspåsar tillverkade med vår speciella vattentäta beläggning är ett populärt val i stormarknader och fruktmarknader. Deras överlägsna fuktbeständighet garanterar att dina frukter, grönsaker och andra lättfördärvliga föremål håller sig i utmärkt skick längre.

Handtag Förstärkta med tyskt lim:

Våra handtag är förstärkta med lim från det välkända tyska märket Henkel. Detta säkerställer att handtagen sitter säkert fast och tål betydande påfrestningar, vilket ger dig sinnesfrid när du bär tunga laster.

Med Upack får du det bästa av båda världarna - kvalitetsförpackningar som också är miljövänliga. Vårt åtagande att använda FSC-certifierade, livsmedelscertifierade och återvinningsbara material säkerställer att varje påse vi producerar bidrar till en grönare planet. Bläddra i vårt sortiment av miljövänliga pappersförpackningslösningar och upptäck den perfekta passformen för ditt företag. Tillsammans, låt' s skapa en hållbar framtid!


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Guangdong Union Eco-Packaging Scien-Tech Co., LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top