Potentiell kontroll och detektering efter användning av katodskyddssystem

Utgivningsdatum:2022-09-17

\\ innan driften av det katodiska skyddssystemet bör personalen ordnas för att mäta dennaturliga potentialen för hela den skyddade rörledningen, dennaturliga potentialen och jordningsmotståndet för varje anodjordbädd och jordmotståndet för den omgivande miljön 24 timmar efter De tillfälliga katodiska skyddsåtgärderna avlägsnas. Under dessa verk bör vi ha en detaljerad förståelse av miljön runt hela rörledningen. Och dessa miljöinformation bör klassificeras, registreras och arkiveras för användning i byggprocessen.

När den katodiska skyddsstationen går in i operationssteget är det första som felsöker DC strömförsörjningsutrustning, till exempel potentiostat, batteri och så vidare. När DC -strömförsörjningsutrustningen börjar fungera i mer än 4 timmar kan utgångsströmmen, spänningen, elektrifierande punktpotential och elektrifierande potential längs rörledningen mätas. Kontrollera alla data efter detekteringen. Om skyddspotentialen för vissa rörsektioner är för låg än för andra platser är detnödvändigt att justera potentialen för kraften på tid så att den katodiska skyddspotentialen för hela rörledningen kannå skyddspotentialen.ncatodiskt skyddssystem Efter drift av potentiell kontroll och detektion, skyddspotentialkontroll. I idrifttagande och operationsstadiet i det katodiska skyddssystemet bör kopplingen mellan angränsande skyddsstationer stärkas för att säkerställa att skyddspotentialen för rörledningsavsnittet i varje skyddsstation är balanseradnär det potentiella värdet för varje ström på punkt justeras. Idrifttagningen och driften av det katodiska skyddssystemet inkluderar också mätningen av omedelbar kraft
off -potential. Komplext arbete krävs för att slutföra mätningen och strömförsörjningen är på och av på samma gång. Därför bör polarisationsprober installeras vid sammanflödespunkten för rörledningen och mittpositionen för två angränsande katodiska skyddsstationer för att mäta polarisationspotentialen.
-until Det potentiella värdet för alla rörledningarnår minimi -katodisk skyddspotential Index, driftsövervakning av det katodiska skyddssystemet kan tillkännage slutet på operationen. När alla katodiska skyddsarbetsstationer läggs in inormalt kontinuerligt arbetstillstånd, bör dennära avståndsmätningen av hela rörledningen genomföras inom en månad för att säkerställa att varje punkt i rörledningen kan uppfylla kraven i katodisk skyddsspecifikation. Och efter dennormala driften av det katodiska skyddssystemet vart femte år, bör dennära mätningen av avståndet kan utföras. Under denna period bör testhögrörets elektriska potential, bussningen och isoleringsfogen testas många gånger. NTECH -företag specialiserat på produktion av MMO -flexibel anod, ledande polymerflexibla anod och titanbelagd anod, främst tillhandahåller katodisk skyddsteknik, teknisk design, installation och tekniska tjänster.

tel:86 17568010262
.
0539

3712117.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobbtitel: Sales Manager

Avdelning: Overseas Business Department

Företagets telefon: +86-0539-3712117

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 15610665825

Hemsida: mmoanode.sweb2b.com

Adress: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top