Återvinning av PP -återvinningsbara förpackningspåsar är genomförbar

Utgivningsdatum:2022-08-10

reecycling av PP Återvinningsbara förpackningspåsar är genomförbar


reecycling av pp återvinningsbara förpackningspucharis feasible.llig, battenfeld cinnatiNiN, and Green Dot Tyskland har gemensamt utvecklat och producerat koppar och brickor gjorda av återvunnen plast i ett gemensamt projekt. För att uppnå högre återvinningshastigheter.-de råvaror som används för att producera arket tillhandahålls av det tyska Green Point Company och det tyska insamlingsföretaget med dubbla system.
pp Återvinningsbara förpackningspåsar
is genomförbart avfall måste först gå igenom flera komplexa sorteringsprocesser (NIRnära infraröd spektroskopiseparation, floatSink -separering och hydrocykloneparation).
pum PET -delen framställs av konventionell rengöring och PP -delen utarbetas av o Ptimerad sortering och tvätt av teknik och systalen Primus PP -regranuleringsprocess. det tyska gröna prickföretaget harnu startat enny process, som kan skilja olika förpackningsprodukter enligt olika föremål för att producera höga pallar. N lakan som används för att göra PP -koppar eller husdjursbrickor produceras på ett ultra -nodern tre-layer -ark produktionslinje i Battenfeldcincinnati -arkstekniklaboratoriet. Produktionslinjen är utrustad med en 75 T6,1 hög
speed -extruder som är lämplig för PP -arkbearbetning och en 12040 -stjärna extruder som är lämplig för PET -arkbehandling.
-perfektplastisering
-the Kompakt PP -extruder ger låg energiförbrukning och hög utgångshastighet, medan PET -extrudern har en speciell processkombination, en enda skruv utrustad med en central planetrulldel för att göra arket att smälta med en hög desinfektionsnivå och rening. Båda extruderna är utformade för mjukgöring och enhetlig gjutning av plåtsmältning.---dessa idealiska termoformade ark produceras av multi-contact rulluppsättningar, som också är en del av utrustningen.
due till det stora antalet av rullgap i omkalibreringsdelen, ett spänning"free -ark med hög planhet och hög transparens kan produceras, och transparensen i detta ark beror på råvarans transparens."
a tvårollergrupp är ansvarig är ansvarig för precalibrering. I det här fallet är det utformat för att vara en vinkel på 45 ° för att rymma PP- och PET -ark. De slutliga tillverkade produkterna har alla visat sig ha samma attribut som råvaror med jämförbara förpackningslösningar.
-on the Rdm73k termoforming produktionslinje, en koppshaped mögel används för att bearbeta den återvunna singeln
layer pp -ark, och en RD74D -pallform används för att bearbeta det återvunna singelnlayer PET. Livsmedel-grade Assurance Test.
groundbreaking--it kan ses från ovan att det i princip är genomförbart att separera 100% återvunnet material från hushållsavfallssystemet och bearbeta dem till förpackningsprodukter mednödvändiga attribut . Nästa steg är att testa kvaliteten på den uppdaterade livsmedelsförpackningen och optimera processen.
dr. Markus Hellftewes, VD för Green Dot Tyskland, sa:

samarbetet med Batfieldcincinnati och illig är en banbrytande insats på flera sätt. Detta projekt ger ett första återvinningsalternativ för husdjurspallar, och denna lilla del av det har inte varit möjlig tidigare. Ja. Vi kannu visa hur återvinningen av--pp återvinningsbara förpackningspåsar-is genomförbart avfall i den gula påsen förvandlas till mat
grad plastförpackningar igen. Detta är banbrytande och jag är väldigt glad att vi och våra partners kan sätta standarden igen.--

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
foshan rijing techtronic packaging co ltd

Jobbtitel: manager

Avdelning: exporting sales

Företagets telefon: +86 13760908453

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13760908453

Hemsida: rjpackaging.sweb2b.com

Adress: No.7, WeiYe Road, GangBei Industrial Zone, Chencun, Shunde, Foshan, Guangdong, China.

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top