Silikonutvecklingshistoria

Utgivningsdatum:2022-11-26

nowadays, kiseldioxidgel har blivit en produkt som ärnära besläktad med livet, så låt oss se hur kiseldioxidgel är oskiljbar från livet steg för steg.


in 1863, fransk kemist c.Fredel och amerikansk kemist J.M.Crafts syntetiserade världen &39; s första organosilikonförening innehållande Si#c -bindningartetraetylsilan (SIET4), vilket öppnar utvecklingen av organosilikonkemi. Sedan dess har många forskare successivt syntetiserat många derivat av tetraetylsilan. Från 1904 till 1937 syntetiserade människor inte bara många enkla organosilikonföreningar, utan startade också forskning och syntes av asymmetriska kiselatomföreningar, vilket skapade förhållanden för forskning av organosilikonfotaktiva isomerer. Detta är utvecklingsstadiet av organosilikonkemi. Sedan mellan 1938 och 1965 erkände J.F.Hyde, kemist vid Corning Glass Works i USA, och W.J.Patnode och t.ex.Rochow of General Electric Company, erkände utvecklingspotentialen för silikonpolymerer och förbättrad silikon syntesmetoden för monomeren möjliggör industrin, industrin, Produktion av organosilikonhögpolymeren. I synnerhet inrättade metodendirect -syntesen av metylklorosilan som uppfanns av Rochow 1941 en revolution i organosilikonkemi.""in 1945, silikongummiprodukter kom ut. Från 1966 tillnutid är det det välmående stadiet av organisk kiselgel, som har öppnat månganya områden med organisk kiselkemi, såsom syntesen av si
metalbindningsföreningar, särskilt föreningarna av kisel och övergångselement, som är, som är, som är, som är, som är, som är det mest meningsfulla och värdefulla. Olika uppfinningar dök upp efter varandra, och organosilikonkemi bar frukt.
-

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Guangdong Sevenplusd Industrial Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Guangdong Sevenplusd Industrial Co., Ltd.

Jobbtitel: sales manager

Avdelning: Sales

Företagets telefon: +86 15616878762

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 15616878762

Hemsida: sevenplusd.sweb2b.com

Adress: 3rd Floor, Daxun Science and Technology Park, Pinghu Street, Longgang District, Shenzhen

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top