Tio fördelar med NMN för kvinnor

Utgivningsdatum:2024-02-26

in de senaste åren anses NMN ha olika potentiella fördelar som anti -naging och förbättra fysisk funktion, särskilt av kvinnliga vänner. Här är de tio bästa fördelarna med att ta NMN för kvinnor:-


1. Långsam åldrande

nmn kan ökanivån pånadi kroppen och därmed hjälpa till att bromsa åldringsprocessen. Nad+spelar en viktig roll i cellulär energimetabolism och DNA -reparation.+


2. Förbättrar hudtillståndet

nmn kan främja regenerering och reparation av hudceller, förbättra hudens elasticitet och glans, bidra till att förbättra hudens tillstånd och minska produktionen av rynkor och färgfläckar.


3. Öka immunitet

immunomodulation av NMN är mycket viktigt för kvinnor. NMN kan förbättra kroppen39;n. Lindra klimakteriet Symtom


nmn kan hjälpa till att lindra obehag i klimakteriet, såsom värmevallningar,nattsvett, sömnlöshet och humörsvängningar.


5. Relieve gynekologisk inflammation

studies har visat att de långa
Liverade proteinet sirtuins1
7 kan aktiveras efter komplettering mednmn och ökat NAD -nivåer. Proteiner såsom sirtuins kan spela en anti -ninflammatorisk roll och lindra gynekologisk inflammation.


6. Främja kardiovaskulär hälsa--+-it kan sänka blodtrycket och hjärtfrekvensen, vilket minskar risken för hjärt -kärlsjukdom. NMN kan hjälpa till att förhindra arterioskleros och trombos, och därigenom sänka blodlipidnivåerna och minska plackbildning.


7. Främja återhämtning av postpartum

studies har visat att NMN kan ökanivån på NAD

, och därmed hjälpa mödrarnas muskelstyrka, förbättra muskeluthålligheten och förhindra muskelskador efter födseln. Genom användning av NMN kan det hjälpa mödrar att minska inflammatoriskt svar och minska skadorna på inflammation på musklerna. NMN främjar också sårläkning och påskyndar återhämtningsprocessen efter födseln.



8. Håll dina äggstockar friska

+nmn kan skydda äggstocksceller från skador genom att hämma produktionen av fria radikaler. Det kan hämma det inflammatoriska svaret, för att spela en anti -ninflammatorisk och bakteriedödande roll, effektivt förhindra och förbättra inflammationsproblem. visnade celler i tid och förbättrar ytterligare vitaliteten hos äggstocksceller. Detta är gynnsamt för reparation av äggstockssjukdomar och äggstockssjukdom.


9. Förbättra fertiliteten

-nadprekursormolekylnmn producerar inte bara fler ägg, utan förbättrar också mitokondriell funktion genom att återställa NAD -nivåerna i oocyter hos äldre djur, och därigenom förbättrar äggkvaliteten och fertiliteten.


10. Förbättra din sömn


nmn har också en betydande effekt på kvinnor

39; s sömnkvalitet. Studier har visat att NMN kan förbättra sömnkvaliteten och minska sömnlöshet och trötthet genom att reglera den störda kroppsklockan.

++

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top