SWUVC-teamet har utvecklat en 222nm långt UVC desinfektionsprodukt.

Utgivningsdatum:2021-06-28

The SWUVC-teamet har utvecklat en 222nm långt UVC-desinfektionsprodukt.

our FART UVC-produkt är en miljövänlig produkt utan kvicksilver och ozon. Produkten använder 222nm ultraviolett steriliseringsteknik och kommer officiellt att lanseras på marknaden i mars.

ifferent från den traditionella 254nm steriliseringslampan är dess största funktion att den kan användas i en bemannad miljö utan att orsaka skada på människokroppen.

it kan användas på olika ställen, som faciliteter för äldre, skolor, kontor och kommersiella faciliteter. Vänligen använd SWUVC-ultraviolett produkter för att förhindra spridningen av detnya koronaviruset.


微信图片_20210301172219.png

världen lider avny kranskärlssjukdom. Hur man minskar risken är alla' s sinne. Kan det aktuella vaccinet lösa alla problem? Självklart inte.

UV desinfektion är en traditionellt effektiv metod, men personal kan inte utsättas för UV-ljus. Nu är 222nm långt UVC desinfektionsprodukter ofarliga för människokroppen (inklusive hud och ögon). FAR UVC kan hjälpa oss att snabbt skapa ett säkert utrymme.

the försäljningspriset för långt UVC 20W-produkter i Europa och Förenta staterna är cirka 1 700 US-dollar. Priset på produkterna på vår fabrik är mycket lägre än detaljhandelspriset på de europeiska och amerikanska marknaderna.

i tror att du borde spendera lite tid i ditt land för att förstå produkt- och marknadsförhållandena. Det här är en affärsplan som är värt att överväga.

You kan också ha ditt eget varumärke, och vi kommer att ge dig OEM. Priset på liknande produkter i Europa och Amerika är mycket högre än det för liknande produkter i Kina.

in fallet med stora prisskillnader, kommer konsumenterna att ha sina egna val.

if du vill ha mer information, skriv till jag.


\\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan 3d Health Technology Co., LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top