De vill delta i utställningen men har ingen tid att gå kan se här. Här presenterar jag utställarna och produkterna i detalj. Del 4

Utgivningsdatum:2021-06-28

  loggmaskinen kommer att introduceranästa. LOG maskinen är i 12 hall, och montern är 12p41.

  Den första produkten är Clamping delar.

  Och dess höjdpunkter är Connected vevstaken, den främre vevstaken antar anslutningsstruktur för att förbättra styvheten hos vevstaken, säkerställa konsekvens av behandlings storleken av vevstaken, minska den matchande gapet mellan stiftet axeln och stålhylsan, säkerställa riktigheten av vevstaken mekanismen, och förbättrar anslutnings Stångmekanismens livslängd.  The Die-locking Head Plate adopterar en låda-type struktur design, och tjockleken på mallen och de interna starka revbenen är förtjockade, vilket förbättrar huvudplattans styvhet och reducerar effektivt böjdeformation av den bärande bränslestavennär den är stressad.  unik svans platta fläns utformning av medelstora och stora modeller,när svansen plattan deformeras under kraft, är svansen plattan flänsen och den bärande bränslestaven stöds genom samverkan av svansplattflänsen och dragstången för att producera ett ögonblick mot svansen plattan deformation, vilket därigenom reducerar svansen plattan deformation.  Den antar kugghjulsjustering formstruktur med repeternoggrannhet, hög formjusteringskraft och kompakt struktur, vilket är bekvämt för kunderna attnoggrant justera Modul i manuell eller automatisk formjustering.  Stålhylsan i klämmekanismen hos medelstora och stora modeller antar enny struktur. Grafithålen är rimligt anordnade i stålhylsan för att förbättra smörjeffekten hos stålhylsan själv, förbättra slitmotståndet hos stålhylsan, och minska antalet gånger av att tillsätta smörjolja till stålhylsan.

  Den andra produkten är Injection delar.

  och dess höjdpunkter är Använd en kort och kraftfull två-cylinder injektion. De injektion delar antar en dubbel-cylinder balanserad design, med högre insprutningstryck, enkel och stabil struktur, kortare design utrymme, och låg felfrekvens.  Design av balanserad dubbel-shooting oljecylindem för medelstora och stora modeller. Förstoring injektionen och växlingscylindern, och den stora modellen antar den dubbla-shooting och skifta cylinderstruktur, som effektivt förhindrar munstycket från att läcka på grund av maskinvibrationernär maskinen körs med hög hastighet.  Icke-lubricated grafitbussning. Gummiinsprutningsstyrbussning, anpassar grafitbussning för att förbättra slitstyrkan av bussningen, minska frekvensen av sätta smörjning till bussningen, och effektivt förbättra städning av injektion delar.  Använd Ande-friction tätningar. Insprutningscylindern och insprutningscylindern är förseglade med låg friktion, vilket förbättrar injektionssvarsfrekvens och förbättrar injektions stabilitet under komplexa processbetingelser.  Movable bro skytte bas. Den övergripande utformningen av bron-typ skytte piedestal är lämplig för mjukdelar med olika längd-to-diameter ratios.

  den tredje produkten är Hydraulic smörj delar.

  och dess höjdpunkter är it antar hög-pressure och hög-efficiency variabel pump, väl-known varumärke hydrauliska delar, hög-precision oljefilteranordning, hög-pressure slangskydd, och hög-precision tunn Oljesmörjningssystem.  low buller. Den hydrauliska kontrollstrukturen är rimlig, integrationen är hög och den unika brusreduceringsbehandlingen gör att maskinen går smidigt och tyst, vilket gör arbetsmiljön mer bekväm.  low bränsleförbrukning. Minskningen av oljetemperaturen förlänger kraftigt servivets livslängd. Oljekrengöringssystemet kan snabbt och effektivt filtrera oljan för att säkerställa livslängden för de hydrauliska delarna.  quick svar. Den ursprungliga importerade pumpen med hög-response har en snabb åtgärdssvarshastighet, som är 20%-25% större än en kvantitativ pump som drivs av en motor av samma kraft.  water Save. Eftersom den variabla pumpen inte kommer att producera överflödesuppvärmning är det vatten som krävs för kylning av hydrauloljan endast 20%-50% av den vanliga fasta pumpen. Den specialdesignade oljerengöringssystem effektivt kan förbättra livslängden för hydrauloljan, upp till 5 år Long.

   


\\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top