Bearbetningsmetoder för ultraprecision och svårigheter i behandlingen av hårdvarudelar

Utgivningsdatum:2023-10-19

PROCESING AV PRECION DELTER AV CENTERING MASKINER:

ULTRA-PRECISION -bearbetningsmetoder och svårigheter i hårdvarudelar Bearbetning

 Enligt bearbetningsmetoden: Det är uppdelat i fyra kategorier: skärning, slipande bearbetning, specialbearbetning och sammansatt bearbetning; Enligt mekanismen och egenskaperna för behandlingsmetoden: den är uppdelad i tre kategorier: borttagning av bearbetning, kombinerad bearbetning och deformationsbehandling. Förnärvarande dominerar traditionella bearbetningsmetoder representerade av skärning, slipning och slipning och polering fortfarande

difficulties: Ultra-micro -bearbetning är som att klippa en diskontinuerlig kropp, och stressen är svår att ta bort; Styvheten och termisk deformation av processsystemet är stor, vilket har en stor inverkan på bearbetningsnoggrannheten; Den mikroskopiska deformationen av verktyget och arbetsstyckets yta är slumpmässig ochnoggrannheten är svår att kontrollera.

realiseringsförhållanden: Precisionsbearbetningsmekanism; Precisionsbearbetningsutrustning; Precisionsbearbetningsverktyg; Arbetsstyckematerial; Precisionsmätning och felkompensationsteknik; Arbetsmiljö, förhållanden etc.

an ultra-precision bearbetningssystem för hårdvarudelar, som inkluderar en bas, en första stödarm som är fast på basen, en andra stödarm glidbart tillhandahållen på basen och en rotationsaxel Roterabelt tillhandahålls på den första stödarmen, ett bearbetningsverktyg som tillhandahålls på den andra stödarmen och glidbar relativt stödarmen, en detekteringsanordning belägen ovanför rotationsaxeln och en styrenhet. av rotationsaxeln baserad på detekteringsresultatet av detekteringsanordningen och utfärdar en kontrollinstruktion för att justera behandlingsverktyget enligt förskjutningen för att kompensera bearbetningsfelet orsakat av förskjutningen av rotationsaxeln. Det ultra -neprecision bearbetningssystemet använder en detekteringsanordning för att detektera positionen för rotationsaxeln, som kan upptäcka positionsavvikelsen för rotationsaxeln i realtid och kompensera bearbetningen orsakad av positionsavvikelsen för rotationsaxeln genom att flytta bearbetningen av bearbetningen verktyg. fel, så bearbetningsnoggrannheten kan förbättras.

-

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Xukang Industrial Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top