Vad är en vår?

Utgivningsdatum:2022-08-15

a våren är en mekanisk del som använder elasticitet för att fungera. Generellt gjord av vårstål. Dess elasticitet kan användas för att kontrollera rörelsens rörelse, underlätta påverkan eller vibrationer, spara energi och mäta storleken på kraften. Används allmänt i maskiner och instrument.

kraften och deformationen av fjädern överensstämmer med hooke&39; s lag, det vill säga kraften och formvariabeln måste vara proportionell. , som kallas bovin fjäderkonstant, även känd som en envis koefficient eller styvhetskoefficient, är Newton#meter, kallad bovin

meter fjäderdeformation eller komprimering, enheten är meter.

//

1.
a Torsional våren

är en fjäder som genomgår torsionell deformation, och dess arbetsdel är också tätt i en spiralform. Torsionfjäderändstruktur bearbetas i olika former av torsionsarm, snarare än kroken. Torsionsfjädrar använder spakprincipen för att vrida eller rotera flexibla material som är mjuka och tuffa, så att de har stor mekanisk energi.

torsionalspringzmkm-800_800.jpg

2.
a spänningsfjäder

är en spiralfjäder som genomgår axiell spänning. När det inte är under belastning är stretchfjäderringen och ringen i allmänhet och täta mellan inget gap.

tensionspringzmkm-800_800 (1).jpg

3.
compressionsfjäder

är spiralfjädern under axiellt tryck, materialavsnittet som den använder är mer cirkulär, också användbar rektangel och många strängar av stålföreningar, fjädern är i allmänhet lika med tonhöjden, formen på kompressionsfjädern: cylindrisk , konisk, konvex och konkav form och en liten mängd icke -cirkulär, kompressionsfjäderring och ring kommer att ha ett visst gap,när den utsätts för yttre belastningnär fjäderkontraktionsdeformationen, lagringsdeformationsenergi.

-

4.compressionzmkm-800_800 (2).jpgother fjädertyper
, urverkfjäder, batterifjäder, arkfjäder, spiralfjäder, special

shaped fjäder, vårbricka, etc

-

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Xinbo Hardware Products Co. LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top