Vad är effekten av havsbottenmiljö på katodskydd?

Utgivningsdatum:2022-04-22

Det finns många faktorer som påverkar den korrosivitet hos havsbottennär ubåtröret är begravd eller placerad på havsbotten och direkt kontakter med havsbottenjorden. Huvudfaktorerna inkluderar jordresistens, redoxpotential, salthalt, vattenhalt, pH-värde, jordmikroorganism och jordtyp. Dessa faktorer påverkar ofta varandra, vilket resulterar i de komplexa korrosionsegenskaperna hos havsbotten. Studien om korrosivitet av havsbottenjord har visat sig korrosionsfaktorens korrosionsfaktorer i havsbotten.

due till den komplexa korrosionsmiljön av havsbotten sediment, är korrosionshastigheten för stål i olika områden och olika frätande miljöer ganska annorlunda. Korrosiviteten hos havsbotten sediment bestäms av alla korrosionsfaktorer. Korrosiviteten hos havsbottnadsediment i ett visst havsområde kan bestämmas och förutspås genom att mäta de enskilda eller flera korrosionsfaktorer av havsbotten sediment i havsområdet, därför har korrosionsfaktoranalys och korrosionsförutsägelse alltid varit ett viktigt forskningsinnehåll inom området för korrosion. Efter att ha klippt den gamla anoden på råoljelinjen och vägningsberäkningen, är det konstaterat att korrosionsgraden av oljedöret anod är mer än 70%.

sacrismiellt anodskydd spelar en viktig roll i korrosionsskyddet av ubåt rörledningar. Efter att ha använts under lång tid konsumeras det på allvar och kan intenå den ursprungliga designskyddsnivån. Därför måste skyddseffekten av offeranod detekteras och övervakas regelbundet. När det konstateras att den utformade katodiska skyddseffekten inte kannås måste åtgärder vidtas för att ersätta det i tid för att säkerställa säker drift av ubåtledningar.



-Rutt, det ärnödvändigt att analysera de grundläggande data som korrosionsfaktorn för ubåts sediment och processparametrarna för ubåtröreline, optimera anoddesignschemat, förlänga livet för anodskyddet så långt som möjligt och minska kostnaden för anodbyte , för att minska risken för korrosionsskador på ubåtledningen i viss utsträckning och upprätthålla integriteten hos ubåtledningen.

\\n \\n \\nsHandong Linyi Bosi Conductive Materials Co, Ltd är ett högt \\ Ntech Enterprise Specialization Vid framställning av MMO-flexibel anod, ledande polymer-flexibel anod och titanbelagd anod, som huvudsakligen tillhandahåller katodskyddsteknik, teknisk design, installation och tekniska tjänster. Tel: 0539 3712117, 15588026668. \\n \\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top