Vad du behöver veta om hur solavgift och urladdningsregler fungerar

Utgivningsdatum:2023-08-22

a solavgift och urladdningsregulator är en mycket viktig del av ett solsystem, och det spelar ennyckelroll för att reglera mellan solpanelladdning och batteriladdning. I den här artikeln kommer vi att gå i detalj om hur höga&power -solkontroller arbetar för att hjälpa dig att bättre förstå denna teknik.#-a High Power Solar Controller är en laddnings- och urladdningsregulator specifikt utformad För användning i solsystem med hög effekt. Dess huvudfunktion är att övervaka utgångsspänningen och strömmen på solpanelen och reglera laddnings- och urladdningsprocessen enligt batteriets laddning och lastbehovet.

solar Kraftsystem7e78ef018e19d0e6c9de87753415d210.jpg

Den höga effekten Solarstyrenhet övervakar utgången från solpanelen genom inre spänningar och strömsensorer. När utgångsspänningen för solpanelen är låg justerar styrenheten automatiskt laddningsströmmen för att förbättra laddningseffektiviteten. Omvänt,när utgångsspänningen för solpanelen är hög, kommer styrenheten att minska laddningsströmmen för att undvika överladdning.

den höga effekten av solkontrollen har också en batteriskyddsfunktion. När batterispänningen faller under en viss tröskel kommer styrenheten att sluta lossna för att skydda batteriet från skador orsakade av överladdning. Dessutom kan styrenheten övervaka batteriets laddningsstatus och utjämna laddningen efter behov för att förlänga batteriets livslängd.

den höga effekten av solkontrollen kan också på ett intelligent sätt justeras enligt belastningsbehovet. När lastbehovet är stor kommer styrenheten automatiskt att tillhandahålla mer strömförsörjning för att uppfylla arbetskraven för lasten. Tvärtom,när lastbehovet är liten kommer styrenheten att minska strömförsörjningen för att minska energiavfallet. av solpanelen, såväl som tillståndet för laddning av batteriet och lastbehovet. Det förbättrar inte bara solsystemets effektivitet och förlänger batteriernas livslängd, utan skyddar också lastutrustningen från instabil strömförsörjning.-

DC strömförsörjning

DC-DC Power.jpginduktorn är en av de oundgängliga delarna av DC -strömförsörjningen i en högkraftsolkontroller, och att välja rätt induktor gör det möjligt för solkontrollanten att spela en större roll.

This Sendust Toroidal Inductor plays the effect of filtering,noise reduction and voltage regulation, passes DC and blocks AC.

KS184125 47MM 120UH 1 4MH 20A

Continuing to provide customers with efficient and safe inductor solutions for 15 years, welcome to enquire for customised inductors to suit yourneeds.

1692351800604.png

inductor-rodinductor

pfccarcharger

inverter#switch #electronics #powerboard #electronicsComponents # # converters# dcpower# # # solarpersySySySySySySymersySymersySymersySymersySymersySymersySymersySymersySymersySymersySymersySySySySySySySySt iveelectronics# amngivare# audioengineering

audioproduktion

industrialcontrols#medicalelectronics #ledDriver # # mArtuchurer#factoryDirect # eny#enage \\ pageingn # 

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Guangyu Electronics Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Guangyu Electronics Co., Ltd.

Jobbtitel: Account Manager

Avdelning: Foreign Trade Department

Företagets telefon: +86-133-1082-7639

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86-133-1082-7639

Hemsida: xingguangyu.sweb2b.com

Adress: 3rd Floor, No. 10, Xihu 3rd Road, Shilong Town, Dongguan City Dongguan Guangyu Electronics Co., Ltd.

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top