Kommer folk fortfarande att köpa anpassade pins 2024?

Utgivningsdatum:2024-06-28

Anpassade stift De har varit en icke-konformistisk mode staple sedan 1960-talet, och deras popularitet har bara vuxit över tid. De används ofta som en form av självuttryck och ett sätt att visa bärarens intressen eller tillhörigheter. Men när vi flyttar in i 2024, köper folk fortfarande anpassade nålar? Är de fortfarande det hållbara modeuttalandet de har varit de senaste 60 åren? Låt oss ta en titt på det aktuella tillståndet för anpassade pins och deras popularitet.

Kommer folk fortfarande Köp anpassade pins 2024?

Det korta svaret är ja. Med ökningen av onlinemarknadsplatser har anpassade pins blivit mer tillgängliga än någonsin tidigare. Du kan nu hitta ett brett utbud av mönster och stilar som passar alla smaker eller intressen. Med tekniska framsteg har kvaliteten på stiften också förbättrats avsevärt. Så inte bara är de fashionabla, de är också hållbara och hållbara. I en värld däre Allt blir digitalt, anpassade stift erbjuder en fysisk koppling till våra intressen och passioner. Detta gör dem tidlösa och osannolika att gå ur stil snart. Här är några fler anledningar till varför människor fortfarande flockas för att köpa anpassade nålar:

Överklagande i efterhand

Låt oss inte glömma nostalgifaktorn. Många människor som växte upp på 80- och 90-talet har en svaghet för anpassade nålar, eftersom de påminner dem om sin ungdom. Och eftersom mode är cykliskt är det ingen överraskning att anpassade nålar gör comeback. För den yngre generationen upplever 90-talsinspirerad grunge mode en stor återuppbyggnad och anpassade pins påminner om slutet av 90-talet/början av 2000-talet skater boi estetik.

Personlig touch

I en värld däre Allt är massproducerat, det är något speciellt med att äga en anpassad artikel från ett mindre företag. Anpassade nålar görs vanligtvis av enskilda konstnärer eller små butiker, vilket möjliggör en mer personlig touch.

Uttalande

Vissa människor använder anpassade pins som ett sätt att göra ett uttalande. Oavsett om det handlar om att stödja en social sak eller visa upp sina intressen och passioner, kan dessa små tillbehör tala mycket. Människor vill ansluta till likasinnade individer och bära en anpassad nål kan vara en konversationsstart eller ett sätt att subtilt visa dina övertygelser.

Insamlingsförmåga

I likhet med attraktionen att samla klistermärken eller lappar, samlar människor anpassade nålar som en hobby. Med så många mönster och limited edition utgåvor är det lätt att se hur dessa små nålar kan bli beroendeframkallande att samla.

Prisvärd

Dessa små accessoarer är ett prisvärt sätt att uttrycka din individualitet, vilket tilltalar yngre köpare som kanske inte har budgeten för att kasta ut större modeinköp. Detta gör dem till en mycket tillgänglig modeaccessoar för alla åldrar.

Populära lappelpinnar Du kan sälja

Om du funderar på att gå ut i världen av att sälja anpassade pins, kanske du undrar vad som är den mest populära typen att sälja. Detta beror på din målgrupp, men det finns några populära alternativ att överväga:

Mjuka emaljnålar

Dessa är de mest populära lappelstiften på marknaden. De görs genom att fylla infällda områden med emaljfärg och skapa en texturerad yta.

Hårda emaljnålar

Liksom mjuka emaljstiftar är dessa också fyllda med emaljfärg. Dock slipas överskottsfärgen ner för att skapa en slät, plan yta. Dessa stift har ett mer polerat och professionellt utseende.

Anpassade logotyppins

Lojala kunder älskar att visa upp sin lojalitet med märkesnålar. Dessa kan göras med en mängd olika tillverkningsstilar som emalj, stansade eller tryckta epoxi.

Plånstift av metall

Lapel stift för män är stora företag och stansade metallstift är en populär typ av lapel stift. De används ofta för företagsevenemang, professionella organisationer och som reklamvaror.

Hur man Gör din egen pin

Om du vill designa din egen pin och sälja den online, är det första du behöver göra att hitta en tillverkningspartner som du kan hjälpa dig att förvandla din pin design till verklighet.

Här på The/Studio är vi specialiserade på att skapa anpassade pins för företag, organisationer och individer. Vi erbjuder en mängd olika stiftstilar och finish att välja mellan, vilket gör det enkelt att skapa den perfekta designen för ditt varumärke eller marknad.

Bestäm bara följande:

Vilken typ av nål vill du ha? Mjuk emalj, hård emalj, stansade eller tryckt epoxi?

Vilken pin design har du i åtanke? Skapa en mock-up av din föreslagna design och bifoga den till beställningsformuläret.

Vilken typ av stöd vill du ha till din nål? Välj mellan fjärilskoppling, gummikoppling, deluxe koppling, bar magnet, böjda ben eller magnetisk baksida.

Vilken typ av finish föredrar du? Välj mellan guld, roséguld, silver, svart färg eller olika antika finish.

Hur många nålar behöver du? Du kan beställa så lite som en nål eller så många du vill.

När vi har tagit emot din beställning kommer vårt team av expertdesigners att skapa ett prov på din anpassade stiftdesign för ditt godkännande. När du har godkänt provet kommer vi att påbörja produktionen och leverera dina stift direkt till din dörr!

Samarbeta med The\/Studio to Create Anpassade pins

Om du vill börja sälja anpassade pins hjälper vi gärna till! Vår strömlinjeformade process gör det enkelt för vem som helst att designa och skapa sin egen högkvalitativa, unika mönster av kavajnålar. Bläddra i vårt utbud av anpassade stift för att se de olika stilar och finish vi erbjuder. När du är redo att beställa, fyll bara i vårt beställningsformulär. Vi ser fram emot att arbeta med dig!


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan hongde crafts co.,ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan hongde crafts co.,ltd

Jobbtitel: Sales manager

Avdelning: Sales

Företagets telefon: +86 18802610846

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 18802610846

Hemsida: hongdecrafts.sweb2b.com

Adress: Room 601, Building 1, No. 6 Universe Road, Shipai Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top