Världsbanken kommer att investera över fem miljarder dollar i Afrikas restaurering

Utgivningsdatum:2021-01-13

Världsbanken planerar att investera över fem miljarder dollar under de kommande fem åren för att hjälpa till att återställa förstörda landskap, förbättra jordbrukets produktivitet och främja försörjning i de elva länderna i regionerna Sahelregionen, Tchad och Afrikas horn.


Finansieringen kommer att stödja jordbruk, biologisk mångfald, samhällsutveckling, livsmedelssäkerhet, återställande av landskapet, skapande av arbetstillfällen, motståndskraftig infrastruktur, landsbygdsrörlighet och tillgång till förnybar energi.


" Denna investering kommer att bidra till att förbättra försörjningsmöjligheterna när länderna återhämtar sig från koronavirus samtidigt som man också tar itu med effekterna av både förlusten av biologisk mångfald och klimatförändringen på deras folk och ekonomier. " Davis Malpass, ordförande för Världsbankens grupp, sade under toppmötet på en planet som ägde rum praktiskt taget om Jan 11.


Moussa Faki Mahamat, ordförande för Afrikanska Unio& FRAMSTÄLLNING.110; kommissionen, sade att återställande av naturliga ekosystem i de torra områdena i Afrika gynnar både människor och planeten.


Qu Dongyu, generaldirektören för livsmedels- och jordbruksorganisationen, har vädjat om en brådskande skala av Afrika och\\\\\\bGreat Green Wall-initiativet för att återställa skadad mark, skapa arbetstillfällen och ta itu med klimatförändringen.


Med stöd av Afrikanska unio- nen och\35880; i 2007 är den stora gröna muren Afrika och_.39:s flaggskeppsinitiativ för att bekämpa klimatförändringar och ökenspridning och ta itu med livsmedelsosäkerhet och fattigdom, med målet att återställa 100 miljoner hektar med 2030.


Qu betonade FAO och_.39:s engagemang för initiativet för den stora gröna muren, och sade att FN:s organisation hade arbetat med lokala samhällen i Sahelregionen med en övergripande strategi för återställande av mark genom att tillhandahålla växtvetenskap och mekanisering av traditionella jordbruksmetoder för att omvandla jordbruks- och livsmedelssystem och landskap.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top