Grön återvunnen plast utvecklas snabbt

Utgivningsdatum:2021-10-03

on 17, 2021 Green Recycled Plastics Supply Chain Forum hölls i Peking. Deltagande experter sade att med den formella genomförandet av den 14: e femårsplanen för utveckling av cirkulär ekonomi och den kontinuerliga förbättringen av standardsystemet för återvinning av avfallsplast, kommer den återvunna plastindustrin att inledanya utvecklingsmöjligheter.

Nthe First Green Recycled Plastics Supply Chain Forum sponsrades gemensamt av Kina Petroleum och Chemical Industry Federation och China Material Recycling Association. Det syftar till att"carry out Policy Exchange, bygga ett grönt återvunnet plastförsörjningskedjesystem och främja den sunda utvecklingen av industrin", och temat är"consensus byggnad och samordnad åtgärd".

zhou Zhuye, vice president för Kina Petroleum och Chemical Industry Federation, påpekade att avfallshantering har ackumulerats länge på grund av icke-nandandard bortskaffande och brist på effektiv återvinningsteknik, vilket resulterar i allvarlig miljöförorening. Under de senaste åren har Kina Petroleum och Chemical Industry Federation genomfört en serie arbete i samarbete med myndigheter för att främja industrikedjans samarbete och utformanationella standarder.-

xu Junxiang, VD för återvinningsförbundet, bekräftade prestationerna från Gemensam arbetsgrupp på grön återvunnen plastförsörjningskedja under det gångna året. Han sade att det formella genomförandet av de allmänna principerna för utvärderingen av enkel återvinning och enkel återvinning av plastprodukter (nedan kallad Shuangyi Design Standard) är att främja den återvunna plaståtervinningsindustrin för att realisera det industriella kedjeläge, blockera driften av Förbättring av stängd

loop Control har tagit ett solidt steg.-shuangyi Design"Standard och"shuangyi-logotypen Speglar vår strävan efter grön utveckling och positiva åtgärder för att främja förverkligandet av dubbelt koldioxidmål.""

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Dinghong Shoe material Co.,Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top