Familjförvaringskorg

Familjförvaringskorg

the färg trä chip lagringskorg mellan dubbla handtag är en multi-purpose lagringsprodukt, lämplig för lagring av mat, diverse, spridda föremål, etc. Det är vävt av lager av fina träflis i Inter-Color, som är vacker och hög-end övergripande.
Gitter rotting lagringskorg

Gitter rotting lagringskorg

Detta är en slags tom rottingförvaringskorg, enkel och rustik stil, enkel och vacker, det kan vara väl matchat med alla slags möbler, och det har ett brett utbud av användningsområden.
Halmlagringskorg

Halmlagringskorg

atural straw vävt lagringskorg, rustik stil, enkel och praktisk, fästet är vikbar design, det tar upp ett litet område vid transport och placering av det, och användningen av utrymme är stor. Lämplig för hemlagring, kontorslagring och andra tillfällen.
Tångförvaringslåda

Tångförvaringslåda

 Denna korg är vävd med en järnram och tång. Torkande vit är vackrare. Den är lämplig för kontor sovrum, vardagsrum och alla hörn av huset. Den bästa förvaringskorget för dokument, kläder, leksaker, etc.
Akvatisk rund dekorativ korg svart

Akvatisk rund dekorativ korg svart

 Denna korg är ett trendigt mönster hand-woven av hantverkare mednaturligt tång och pappers rep, handtaget är smart vävt inuti, och botten är ett komplicerat och vackert spiralbandsmönster. Korgunnen antar en komplicerad dubbel-sidig vävningsmetod, vilket gör den...
Lagring Seaweed Basket

Lagring Seaweed Basket

seeaweed mage korg. Vår seagrass tote belly korg är mycket lätt, flexibel och vikbar. Den kan användas som förvaringslåda för kläder och leksaker för barn.
top