2024 Säkerhetskompetens konkurrens vid Xingguo produktionsbas i Haven Biologisk

Utgivningsdatum:2024-06-24

För att ytterligare förbättra säkerhetsmedvetenheten och självräddning och ömsesidig räddningsförmåga hos alla anställda, och bygga en solid säkerhetsförsvarslinje, den 19 juni organiserade avdelningarna vid Havin Biological Xing Guo Production Base 2024 säkerhetsproduktion Månad säkerhetskompetens tävling framför torget i kontorsbyggnaden, och totalt 71 personer deltog i tävlingen från 8 avdelningar, inklusive produktions- och tillverkningsavdelningen, kvalitetsledningsavdelningen, produktions- och driftsavdelningen och biologisk ingenjörscenter.


Denna tävling har tre objekt: användning av brandslang av två personer, korrekt användning av 4KG brandsläckare av en person och användning av gasmask. Dessa projekt är utformade för alla anställda i verkliga arbetsscenarier, som syftar till att testa anställda' förmåga att hantera nödsituationer och säker drift i nödsituationer.


På fältet är de lugn, tyst samarbete, snabb respons, med en rigorös och seriös attityd, beslutsamhet att kämpa för den första, i enlighet med kraven i"standardisering, verklig kamp"visa den gedigna affärskunskapen och fantastiska färdigheter som produktionslinjeoperatör. Domarna övervakar också strängt arenans disciplin, noggrant följer varje spelares operativa detaljer och gör poäng mot mätstandarden för att säkerställa att tävlingen är rättvis och rättvis. Atmosfären i tävlingen var varm och applåderna fortsatte. Efter tre omgångar av intensiv konkurrens vann Zhong Wenming från tillverkningsavdelningen (NMN verkstad) första platsen i korrekt användning av en enda 4KG brandsläckare; Liang Zhilun och Kuang Rongqun från tillverkningsavdelningen (verkstad för offentliga arbeten) vann första priset i gruppen med hjälp av brandslangen i tandem; Li Feng från avdelningen för intelligent utrustning vann första plats i att bära en gasmask med en utmärkt poäng på 25,20 sekunder.


Efter att ha genomfört denna säkerhetskompetenstävling testade den inte bara effektivt driften av företagets nödräddningsmekanism, härdade räddningsteams samordningsförmåga, förbättrade anslutningen av olyckshanteringsprocessen, förbättrade personalens säkerhetsmedvetenhet och förmåga att hantera nödsituationer, men visade också tävlandenas utsökta färdigheter och andliga utsikter. Det ger en plattform för alla att lära av varandra, lära av varandra och visa sina färdigheter, och verkligen uppnå syftet att främja lärande och främja tillämpning genom konkurrens.


Även om händelsen har nått sitt slut har resan aldrig slutat. Havenbiologi kommer att ta denna tävling som ett tillfälle att stärka säkerhetsbottenlinjens tänkande, väva en tät säkerhet"skyddsnät"bygga en stark säkerhet"brandvägg"och fortsätta att utföra olika former och rika innehåll av säkerhetsaktiviteter, så att alla lugnt kan svara på det kritiska ögonblicket, skicklig operation, effektiv räddning, och vara beredda. Lägg en solid grund för företagets produktionssäkerhet och medarbetarnas livssäkerhet.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top