4 Hudvårdsfördelar med NMN

Utgivningsdatum:2024-04-15

as Ettnytt råmaterial av kosmetika, NMN har väckt mycket uppmärksamhet inom hudvård under de senaste åren på grund av dess utmärkta anti -naging, förbättrat hudkvaliteten, reparerar hudskador och avlastat hudinflammation.-\


first,nivån pånad

i människokroppen minskar gradvis med åldern, vilket är en av de viktiga orsakerna till mänskligt åldrande. Som en föregångare till NADkannmn öka innehållet i NAD+i kroppen för att effektivt försena, förbättra och förhindra åldrande. Harvard University Research Team upptäckte först 2013 att NMN kan försena åldringsprocessen för däggdjur, vilket gör att NMN blir en forskningshotspot inom anti -naging. Genom att öka den metaboliska aktiviteten hos hudceller hjälper NMN att upprätthålla hudelasticitet och fasthet, minskar rynkor och sagging och ger huden en ungdomlig glöd.++-

\
SECOND har NMN också en betydande effekt på att förbättra hudkvaliteten. Kvaliteten på din hud påverkar direkt hur den ser ut och känns. Genom att aktivera SIRT1 -proteindeacetylas i hudceller främjar NMN cellmetabolism och förbättrar därmed hudkvaliteten. Dessutom kan NMN också förbättra hudens antioxidantkapacitet, motstå skadorna på fria radikaler och minska skadorna på oxidativ stressreaktion på huden. Detta gör huden jämnare, jämnare och förbättrar den totala hudkvaliteten.



third visar en stark potential vid reparation av reparation hudskador. Hudskador kan orsakas av olika skäl, såsom UV -exponering, kemisk irritation, inflammation, etc. NMN påskyndar återhämtningen av skadade vävnader genom att främja regenerering och reparation av hudceller. Samtidigt kan NMN också främja angiogenes, ge tillräckliganäringsämnen och syre till huden och hjälpa läkning av hudskador. Dessutom kan NMN också hämma uttrycket av proinflammatoriska signalfaktorer och blockera aktiveringen av inflammatoriska vägar, och därmed minska hudinflammation och lindra symtom som rodnad, svullnad och klåda.

-


fourth,nmn har också en betydande effekt för att lindra hudinflammation. Hudinflammation är roten till många hudproblem, såsom eksem, dermatit och så vidare. Topisk tillämpning av NMN har visat sig förhindra eksem -liknande symtom, inklusive hudskador, klåda och utslag. NMN minskar effektivt hudinflammation genom att blockera produktionen av ROS (reaktiva syrearter) och aktiveringen av inflammatoriska vägar. Dessutom kan NMN också öka proteinet från hudbarriärfunktionen, minska hudens vattenförlust och lindra torr och snäv hud. Tillsammans minskar dessa effekter hudinflammation och förbättrar hudens hälsa.


-


with den kontinuerliga framstegen inom vetenskap och teknik, applikationen, applikationen NMN inom hudvård är också ständigt innovativt. Vissa höga varumärken med hudvård har börjat använda NMN som en kärningrediens för att spela sin anti -naging, förbättra hudkvaliteten, reparera hudskador och lindra hudinflammation.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top