Applikationsintervall av referenselektrode

Utgivningsdatum:2022-03-28

När man mäter potentialen hos olika elektroder används referenselektroden vanligtvis som en referens. Den uppmätta elektroden och referenselektroden somnoggrant känner till det elektrodpotentiella värdet utgör ett batteri. Vid mätning av den elektromotoriska kraften hos batteriet kan elektrodpotentialen hos den uppmätta elektroden beräknas. Elektrodreaktionen på referenselektroden måste vara en enda reversibel reaktion. Väteelektroden är en ideal referenselektrod, men det är svårt att realisera.

Elektrodreaktionen på referenselektroden måste vara unireversibel, med hög utbyte strömtäthet, bekväm beredning, god reproducerbarhet och stabil elektrodpotential. I allmänhet används eldfast saltelektrod som referenselektrod. Referenselektroden är inte lätt att polarisera; Om strömmen är för stor kan elektrodpotentialen snabbt återgå till det ursprungliga värdet efter strömavbrott. När temperaturen ändras är elektrodpotentialförändringen liten.

Ektionerna hos elektrolytrörledningen kan mätas med användning av en DC-voltmeter med lämplig ingångsimpedans, testlinje och stabil referenselektrod, såsom mättad koppar/Kopparsulfatreferenselektrod (CSE), silver/Silverkloridelektrod (Ag/AgCl) eller mättad kaliumklorid (kaliumklorid) kalomelelektrod. När elektrolyten är jord eller färskvatten används CSE vanligtvis för mätning, men det är inte lämpligt för havsvatten. Vid användning av CSE i hög klormiljö måste stabiliteten hos CSE testas innan läsningens giltighet kan bestämmas. Silver/Silverkloridelektrod används mestadels i havsvattenmiljö, och mättad kaliumklorid-kalomelelektrod används i laboratoriet. Den mättade KCl Calomel-elektroden kan emellertid också använda polyhedralpolymergel, men dess kontaktområde med miljön måste ökas på lämpligt sätt.

-shandong linyi bosi condent material Co, Ltd är ett högttech Enterprise Specialiserat sig på produktion av MMO-flexibel anod, ledande polymer-flexibel anod och titanbelagd anod, som huvudsakligen tillhandahåller katodskyddsteknik, teknisk design, installation och tekniska tjänster. Tel: 0539 3712117, 15588026668.

\\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobbtitel: Sales Manager

Avdelning: Overseas Business Department

Företagets telefon: +86-0539-3712117

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 15610665825

Hemsida: mmoanode.sweb2b.com

Adress: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top