Egenskaper och produktionsprocess för Welfor Light Duty Racking

Utgivningsdatum:2022-06-22

top- och bottenpaneler av Welfor Light Duty Racking och Uprights är kopplade till stansning ochnitande anslutning, strukturen är säker och stabil. Mittpanelen är ansluten till säkerhetsstift som är enkla och bekväma och kan justera godtyckliga.


welfor antar betning för att ta bort rost och olja. Welfor använder också elektrostatiskt pulver för att göra pulverbeläggningen. Det kan vara enligt färgen på kundernas krav. Det har fördelarna med bra utseende, inte lätt att oxidera och lätt att rensa. Welfor Light Duty Racking är enkel montering och stålpanelen kan justeras med avståndet på 55 mm. Det kan anslutas multi-group light tull racking, efter att stagen och panelerna har bearbetats till semi-finished produkter, är den slutliga processen pulverbeläggning, då kan vi paketera och leverera.


welfor är specialiserad Vid producering av olika pallställ, utskjutningsställ, medelstora rack, mezzanin och plattform, slitsade vinkelhyllor, tryckstativ, longspanrack,nitstativ, körning i rack, kartongflödesställ, staplingsställ och annan relaterad lagringsutrustning.


welfor strikt implementerar ISO9001, FEM10.2.02, SEMA, AS4084 och RMI -standarden i alla operationer. Welfor erbjuder ett brett utbud av produkter för att möta all din beställningsuppfyllelse&materialhanteringsbehov: pallställ och utskjutande rack. Oavsett om du vill fylla ett helt lager eller om du behöver en enda utrustning, har Welfor en lösning för dig.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.

Företagets telefon: +86 025-52111679

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13851406693

Hemsida: welfor.sweb2b.com

Adress: No.6 Tongkuang Road, Guli Industrial Development Zone, Jiangning District, Nanjing City, Jiangsu Province, China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top