Olika typer av örhängen

Utgivningsdatum:2022-06-22

studörhängen

studörhängen är en liten typ av örhänge som, somnamnet antyder, formas som en stud. Det är en av de vanligaste typerna av örhängen som används idag och kan gå bra med många olika modestilar på grund av dess enkelhet.

drop Örhängen

drop örhängen hänger under örat och liknar studörhängen i den meningen att de är oerhört mångsidiga. Beroende på utseendet kan du antingen gå efter ett enkelt par pärlor eller mer intrikata metallnistningar.

cluster örhängen

arguble en av de mest utarbetade örhängen på detta Lista, klusterörhängen är perfekta förnär du verkligen vill göra ett uttalande. Den kompakta formen på örhängen gör varje tätt

packed pärla och sten vackrare. Klusterörhängen finns vanligtvis i dubbar, även om du kanske hittar den ibland tappade varianten.-

dangle örhängen

many människor förvirrar om droppen och dingle örhängen, och det ärnsn ' t svårt att se varför. Dangle örhängen skiljer sig helt från deras dro

112; KOMPARTER, dock. Dangle örhängen fokuserar mer på volym och löshet, med många populära dingle örhängen som sportar små metallkedjor. Andra varianter av dingle örhängen inkluderar de med bågar hängande av metall.&#

hoop örhängenhoop örhängen är ett enkelt men modernt sätt att lägga till mer volym till ditt utseende. Även om många hoopörhängen har enkla och minimala mönster, kan du också hitta mer detaljerade örhängen med mönster och smycken om du letar efternågot lite djärvare. Hoopörhängen är mycket vanligt förknippade med ett \"elegant\" utseende.

huggie örhängen

huggie örhängen får sittnamn från hur de lindar runt dina öron. Detta kan göras inästan alla områden i örat, även om du vanligtvis hittar dem antingen på botten eller sidan av öronflänsen. Depending on the thickness, you can also have multiple Huggies per ear to spice things up even more.

Chandelier Earrings

Chandelier earrings are exactly how they sound – minichandeliers som hänger under öronen. De liknar dingle örhängen, även om ljuskronor örhängen har den distinkta formen som tjänar dem derasnamn. De är oerhört eleganta och används som sådana bäst under formella händelser.

-

threader örhängen

threader örhängen är en populärny typ av örhänge som pierce genom båda Sidor av öronflänsen, vissa gånger mer än en gång. Dessa örhängen sportar vanligtvis en minimal stil, med lite till inga smycken och tunn metall. Längden på dessa örhängen kan variera, även om de vanligtvis aldrig går förbi ett öronens längd.

jacket örhängen

jacket örhängen beskrivs bättre som komplement till örhängen snarare än örhängen sig själva. Dessa örhängen har en jacka som lindas runt en örhänge (vanligtvis en stud) för att ge den mer volym och skönhet. Dessa jackor kan ta olika former, till exempel blommor eller löv.

ära klättrare

ära klättrare är örhängen som rinner upp på sidan av din öron. Somnamnet antyder börjar öronklättrare basen längstner på örat, med designen långsamt upp. Öronklättrare är vanligtvis utformade för att återspegla denna vertikalitet genom att använda former som grenar eller löv.

barbell örhängen

barbell örhängen är just det - skivstångshaped örhängen. Den vanligaste typen av skivstång örhänge har signatur skivstångsformen med ett rakt centrum. De tränger vanligtvis genom två olika delar av örat, med metallstången tydligt synlig på insidan.

-circular skivstång örhängen

circular skivstång örhängen är en populär variation till Den vanliga raka skivstången. De används för att svepa runt örat snarare än att tränga igenom det. Cirkulära skivstång örhängen fungerar bra i tandem med raka skivstång örhängen eller till och med av sig själva.

plug örhängen

plug örhängen är unika örhängen som skapar ett hål i personens öron av av Håling av det med en metallpiercing. Örringens storlek och form kan variera från person till person, med mer extrema exempel som är mer betydelsefulla än en golfboll. Scifi -show Star Trek, Bajoran örhängen korsade från fiktion till popkultur. Denna typ av örhänge har en detaljerad kedja ansluten längst upp och botten av örat med en lös kedja. Även om Bajoran i showen bara använde örhängen på deras högra öra, hindrar ingenting dig från att donera det till vänster eller båda öronen. Spikörhängen är en vanlig syn bland Goth -subkulturen. De placeras på öronens sidor och sticker ut utåt. Vissa mönster har också flera spikar som fläktar ut från en enda stud.

teardro

112; Örhängennot För att förväxlas med droppörhängen, är Teardropörhängen lätt att känna igen tack vare deras unika tårform. Dessa tårar är vanligtvis utrustade med smycken och ädelstenar och är vanligtvis upphängda från örat.

-

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Yucheng jewelry Co Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top