Vanliga åtgärder för att minska lagringskostnaderna men inte för att minska kvaliteten

Utgivningsdatum:2022-06-21

Minskningen av lagringskostnaderna bör ske på grundval av förutsättningen att säkerställa de lägsta totala logistikkostnaderna och inte minska företagens totala tjänstekvalitet och målnivå.

1.Använd FIFO för att minska risken för lagring. FIFO är ett av kriterierna för lagerhantering. Det säkerställer att lagringstiden för varje lagrat objekt inte är för lång och risken för lagring minskas.


2. Öka lagringsdensiteten och utnyttjandet av lagringskapaciteten. Dess huvudsakliga syfte är att minska investeringarna i lagringsanläggningar och öka utnyttjandegraden för enhetslagringsområdet, för att minska kostnaderna och minska markockupationen.


3. Effektivt lagrings- och lokaliseringssystem antas för att förbättra effektiviteten i lagerverksamheten. Betydelsen av lagringsplats är platsen för det lagrade objektet. Om positioneringssystemet är effektivt kan det spara mycket tid att söka, lagra och ta bort, förhindra fel och underlätta inventering. Lagringsplatssystemet kan hanteras av avancerade datorer eller genom allmän manuell hantering.


4. Använd effektiv insamling och lagermetod för att förbättra svårigheten med lagerdrift. Övervakning av kvantitet och kvalitet på lagringsmaterial bidrar till att behärska den grundläggande situationen för lagring och bidrar också till vetenskaplig kontroll av inventeringen. I själva operationen kommer vissa fel att göra kontona inkonsekventa. Det är nödvändigt att förstå den faktiska lagringssituationen i tid och noggrant, ofta kontrollera konton med kontokortet för att säkerställa integriteten hos lagringsmaterialet. Detta är viktigt för manuell hantering eller datorhantering. Dessutom är regelbunden övervakning också ett viktigt arbete för att upptäcka statusen för de varor som lagras.


5. Snabba upp omsättningen och öka produktionen av enhetsvolym. Den viktiga frågan om lagringsmodernisering är att ändra statisk lagring till dynamisk lagring, och den snabba omsättningen kommer att ge en rad fördelar: snabb reserv, hög kapitaleffektivitet och små varuskador, ökad lagergenomströmning, lägre kostnad och så vidare. Specifika metoder såsom användning av enhetsinsamling och lagring, inrättandet av ett snabbt sorteringssystem, bidrar till förverkligandet av snabb framåt, snabb ut, stor in och ut.


6. Ta en mängd olika verksamheter för att vitalisera tillgångarna. Insatsen av lagringsanläggningar och utrustning kan bara dra nytta av full användning, och det kommer bara att öka kostnaden om den inte tas i bruk eller endast är låg effektivitet. Lagerföretagen bör fatta beslut i rätt tid och utnyttja olika sätt att leasa, låna, sälja och så vidare för att återuppliva dessa tillgångar och förbättra utnyttjandegraden av tillgångar och utrustning.


7. Stärka arbetsförvaltningen. Lönen är en viktig del av lagerkostnaden, och rationell användning av arbetet är grundprincipen för sjuksköterskepersonalens lön. Kina är ett land med arbetsfördelar, och dess löner är relativt låga. Effektiv hantering av arbetskraft, undvikande av överbemanning, hårt arbete eller ineffektiv är också en viktig aspekt av kostnadshanteringen.


8. Minska kostnaderna för förvaltningen. Förvaltningskostnad är kostnaden och kostnaden för affärsverksamhet och förvaltningsverksamhet, inklusive förvaltningsavgifter, affärsavgifter, transaktionskostnader och så vidare. Denna typ av kostnadshantering bör stärkas för att minska onödiga kostnader och minska kostnaderna. Det är nödvändigt att stärka ledningen när kostnaderna för ledning och ledning ofta misslyckas med att generera direkta fördelar och avkastning och inte kan avskaffas helt.


Welfor är specialiserad på att producera olika pallställ, cantilever rack, medium duty rack, mezzanin och plattform, slitsade vinkelhyllor, push back rack, longspanrack, nitrack, drive i rack, kartongflödesställ, staplingsställ och annan relaterad lagringsutrustning.


Welfor implementerar strikt ISO9001, FEM10.2.02, SEMA, AS4084 och RMI standard i all verksamhet. Welfor erbjuder ett brett sortiment av produkter för att uppfylla alla dina beställningar&Material hanteringsbehov: pallställ och lyftställ. Oavsett om du vill befolka ett helt lager eller behöver en enda utrustning har Welfor en lösning för dig.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top