Vanliga åtgärder för att minska lagringskostnaderna men inte för att minska kvaliteten

Utgivningsdatum:2022-06-21

reducering av lagringskostnader bör genomföras under förutsättningen att säkerställa den lägsta totala logistikkostnaden och inte minska företagets totala servicekvalitet och målnivå.

1. Använd FIFO för att minska risken för lagring. FIFO är ett av kriterierna för lagringshantering. Det säkerställer att lagringsperioden för varje lagrad artikel inte är för lång och risken för lagring minskar.


2. Öka lagringstätheten och användningen av lagringskapaciteten. Dess huvudsakliga syfte är att minska investeringarna i lagringsanläggningar och öka användningsgraden för enhetslagringsområdet för att minska kostnaderna och minska mark ockupationen.


3. Effektivt lagrings- och platssystem antas för att förbättra effektiviteten i lagringsverksamheten. Betydelsen av lagringsplats är platsen för det lagrade objektet. Om positioneringssystemet är effektivt kan det spara mycket tid att söka, lagra och ta bort, förhindra fel och underlätta lager. Lagringsplatssystemet kan hanteras av avancerade datorer eller av allmän manuell hantering.


4. Använd effektiv insamlings- och lagermetod för att förbättra svårigheten med lagerdrift. Övervakning av kvantitet och kvalitet på lagringsmaterial bidrar till att behärska den grundläggande situationen för lager och också bidrar till vetenskaplig kontroll av lager. I själva operationen kommer vissa fel att göra kontona inkonsekventa. Det ärnödvändigt att förstå den faktiska lagringssituationen i tid och exakt, kontrollera ofta kontona med kontokortet för att säkerställa lagringsmaterialets integritet. Detta är viktigt för manuell hantering eller datorhantering. Dessutom är regelbunden övervakning också ett viktigt arbete för att upptäcka statusen för varorna som lagras.


5. Påskynda omsättningen och öka utgången från enhetsvolymen. Den viktiga frågan om lagringsmodernisering är att ändra statisk lagring till dynamisk lagring, och den snabba omsättningen kommer att ge en serie fördelar: snabb reserv, hög kapitaleffektivitet och skador på små varor, ökning av lagergenomströmningen, lägre kostnad och så vidare. Specifika metoder som användning av enhetsinsamling och lagring, upprättandet av ett snabbt sorteringssystem, bidrar till förverkligandet av snabb framåt, snabb ut, stor in och ut.


6. Ta en mängd olika verksamheter för att återuppliva tillgångarna. Inmatningen av lagringsanläggningar och utrustning kan bara få fördelen av full användning, och det kommer bara att öka kostnaden om den inte tas i bruk eller endast låg effektivitet. Lagringsföretag bör fatta beslut i rätt tid och dranytta av olika sätt att leasa, låna, sälja och så vidare för att återuppliva dessa tillgångar och förbättra utnyttjandet av tillgångar och utrustning.


7. Stärka arbetskraftshanteringen. Lön är en viktig del av lagerkostnaden, och den rationella användningen av arbetskraft är den grundläggande principen för vårdpersonalens lön. Kina är ett land med arbetskraftsfördelar, och dess lön är relativt låga. Effektiv hantering av arbetskraft är emellertid också en viktig aspekt av kostnadshantering.


8. Minska kostnaden för ledningen. Ledningskostnader är kostnaden och kostnaden för affärsverksamhet och ledningsaktiviteter, inklusive förvaltningsavgifter, affärsavgifter, transaktionskostnader och så vidare. Denna typ av kostnadshantering bör stärkas för att minska onödiga utgifter och minska kostnaderna. Det ärnödvändigt att stärka ledningennär utgifterna för ledning och ledning ofta inte genererar direkta fördelar och avkastning och inte kan avskaffas helt. Medium Duty Rack, Mezzanine and Platform, slitsade vinkelhyllor, tryckstativ, LongSpanrack, Rivet Rack, Drive in Rack, Carton Flow Rack, Stacking Rack och annan relaterad lagringsutrustning.


welfor Strikt implementerar ISO900111001 , FEM10.2.02, SEMA, AS4084 och RMI -standarden i alla operationer. Welfor erbjuder ett brett utbud av produkter för att möta all din beställningsuppfyllelse

materialhanteringsbehov: pallställ och utskjutande rack. Oavsett om du vill fylla ett helt lager eller om du behöver en enda utrustning, har Welfor en lösning för dig.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top