Flexibla LED -lätta remsor

Utgivningsdatum:2023-04-17

Flexible LED Neon Light Strips

Den effektiva belysningsdesignen avneonremsljus har använts sedan dess uppfinning 1910 vid Paris Motor Show. Den ursprungliga konstruktionen av lamporna var rudimentär men kraftfull. Neonlamporna fungerade genom att få en glödande urladdning av färgat ljus skapat genom att skicka spänning genom elektroder i förseglade glasrör som innehåller sällsynad gas. Även om denna design inte var den mest hållbara, revolutionerade den belysningsvärlden. Företag från hela världen ville belysa sina byggnader med så mycketneonljus som möjligt. Städer som New York, Chicago, Los Angeles, St. Louis ochnaturligtvis köpte Las Vegas allaneonljus som de kunde få för att få in fler kunder.

today,neonskyltar upplever ett betydande comeback . De höga elektriska kostnaderna, miljöhänsynen och möjliga hälsoeffekter av den gamla designen tvingade tekniken att förändras till säkra, hållbara och underbart lysande flexibla LED -lätta remsor. Genombrottstekniken för LED, eller lätta dioder använder varken glas ellerneongas. De är tillverkade av akryltermoplast, som är lätt, sprickerresistenta och mycket effektiva för att överföra lysande ljus.--now företag, teatrar, underhållningsplatser och till och med privata hem kan upplevanostalgi av vackraneonljus i den mer effektiva LED -formfaktorn. Tänd upp din butik och ta medneonens skönhet till ditt företag genom att kontakta oss idag!

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • AWS (SZ) Technology Company Limited
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
AWS (SZ) Technology Company Limited

Jobbtitel: Sales Manager

Avdelning: Sales

Företagets telefon: 0755-36871480

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 134-2876-7240

Hemsida: awslighting.sweb2b.com

Adress: Floor 6, Factory Building A, Pingtaichang Industrial Park, Yongnan Industrial Zone, Shangcun Community, Gongming Street, Guangming District, Shenzhen, Guangdong, China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top