Det ursprungliga varumärket av kinesiska kvinnors slitage Bense \"AI118 Original bomullslinne\", ledningen bleknade under år av flöde och återvände tillnaturen

Utgivningsdatum:2021-06-28

微信图片_20201210162418.jpg

Guangzhou Bense"AI118 Original bomull linne Shop", Ms. Gao Hongyan, grundaren, är en av de 10 Designers Guangdong Province.Director Guangdong kläder Association, Delta i ett band och en väg Macau Fashion Week på uppdrag av Guangdong Fashion Association.The hantverkare gör produkten.

1.jpg

"ai118 Original bomullslinneffär"Focus om forskning och utveckling, upprätthålla originalitet, ha ett starkt designteam, hjälp r&d för att fokusera på kostnad-effective produkter, 3-8nya produkter är släpps varje dag.

2.jpg

"AI118 Original bomull linne Shop"Inspired av den snabba-paced liv och rörelse i stadslivet, alla önskningar att injicera komfort och lugn i deras hjärtan, Can har en tredje plats som inte störs!

3.jpg

"AI118 Original bomull linne Shop"Advocate jakten på sanna livet advokat den buddhistiska filosofin i stads life.Fast takt, att långsamma life.Use minimalistiska produkter och klä placera en annan livsstil.

4.jpg

in dagens snabbt-paced livet, människor' s kläder krav så småningom återgå till att uppnå comfort.Wandering genom bländande skyltfönster,, gör det svårt för många barn med sammanflätning sjukdomen att starta tiden färgstarka visuell påverkan It, kommer den att producera trötthet estetik, Den bullriga och kaotisk stad kan't tillfreds hjärtat att ha ennaturlig och enkel och sann delstaten mind.Meet Ai118 till en resa förverkliga din dröm ...

5.jpg

Den unik design begreppeti118 kan inte överträffas, som ansluter sig till skapande, A angelägen vision kläder element, Den djärva innovation unikt sätt, alla hör till fördelarna med en stark design team, Material urval och skärning upprepas för att drivanya, tills designen är en perfekt arbete it kommer att visas för de stora konsumenterna.

微信图片_20210111151043.jpg

#wholesale kvinnor' s kläder Atlanta GA,#wholesale kvinnor' s kläder Dallas TX,#wholesale kvinnor' s kläder england

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Guangzhou Bense Clothing Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top