Funktioner för att göra arrangemang för lagerställen

Utgivningsdatum:2022-06-21

den utbredda användningen av lagerhyllor som främjar direkt användare' Deras lagerutrymme rimligt, det är faktiskt lätt att få svar på följande punkter för att ordna lagerhyllor. 


1. Strukturen för lager, som bestämmer skillnaderna i specifikationerna för lagret lagret Hyllor och individuell specialplanering, särskilt lagerets höjd, påverkar direkt lagens hyllor, strålarnas position kommer att påverka hyllorna. Intensiteten och jämnheten på golvet också förknippad med design och installation av hyllor. Vi måste också ta hänsyn till installationspositionen för brandförebyggande anläggningar och belysningsanläggningar, eftersom vi måste avsätta den här kanalen i lagerhyllans arrangemang.


2.CHARACTE Ristik för lagring av varor, som innehåller form och storlek på artikeln. Det är direkt relaterat till valet av rack, varorens vikt påverkar direkt intensiteten på rack som vi väljer. Och lagringsenhet, lagrad på vilken grund, bricka eller förvaringsbur har olika lagerhyllor urvalstyper. Dessa är referensdata för att välja lagerhyllor.


3. Tillgänglighet för lagrade varor är också viktigt, vanligtvis är tillgänglighet och lagringstäthet relativa, för att få hög lagringstäthet måste tillgängligheten minskas. Även omnågon typ av lagerhyllor kan få bättre lagringstäthet, men reservoarhantering är mer komplex, kan ofta

39; inte göra först i första ut (FIFO) av kontrollen. Det bästa sättet är att använda automatisk lagring&hämtningssystem, det har bästa tillgänglighet och lagringstäthet, men kostnaden för investeringar är mer lite dyr. Så välj vilken typ av lagerhyllor är kompromissen i de olika faktorerna eller också en slags strategikoppling. Om ett stort antal lagrade varor rekommenderas höga#rise -lagerhyllor, kan det öka lagringsutrymmet effektivt.&-


4 Genom att hantera utrustning eller manuellt arbete. Detta är att överväga hur man reserverar en kanal, utöver kanalen är behovet av att ordna platsen för lagerhyllorna.

-

5. Även omnågon typ av lagerhyllor har god lagringstäthet, men men Instock- och överkanten är inte hög, den är lämplig för lågfrekvensdrift. Uppgifterna om mängden Instock och Outtock är mycket viktiga att överväga vilken typ av rack som kommer att väljas. Strukturen i ditt lager.

welfor är specialiserad på att producera olika pallställ, utskjutande rack, medelstora rack, mezzanin och plattform, slitsade vinkelhyllor, push -back rack, longspanrack, rivet rack, drive in i inlyzanin och plattform, slitsvinkelhyllor, push -rack, longspanrack, rivet rack, drive in in i incit in rack, Rack, kartongflödesställ, staplingsställ och annan relaterad lagringsutrustning.


welfor strikt implementerar ISO9001, FEM10.2.02, SEMA, AS4084 och RMI Standard i alla operationer. Welfor erbjuder ett brett utbud av produkter för att möta all din beställningsuppfyllelse

materialhanteringsbehov: pallställ och utskjutande rack. Oavsett om du vill fylla ett helt lager eller om du behöver en enda utrustning, har Welfor en lösning för dig.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.

Företagets telefon: +86 025-52111679

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13851406693

Hemsida: welfor.sweb2b.com

Adress: No.6 Tongkuang Road, Guli Industrial Development Zone, Jiangning District, Nanjing City, Jiangsu Province, China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top