Higgindex

Utgivningsdatum:2024-06-17


we är glada över att meddela att vårt företag framgångsrikt har registrerat sig hos Higg Index. Detta är en betydande milstolpe för oss eftersom det visar vårt engagemang för hållbarhet och ansvarsfull affärsmetoder.


Higg -indexet är ett allmänt erkänt verktyg som används för att mäta och utvärdera den Miljö- och sociala effekter av vår leveranskedja. Genom att registrera oss får vi värdefulla insikter och resurser för att hjälpa oss att övervaka och förbättra vår hållbarhetsprestanda.


genom denna registrering, strävar vi efter att:


enhance transparens: Higg -indexet gör det möjligt för oss att identifiera och hantera potentiella miljö- och sociala risker och möjligheter inom vår verksamhet och leveranskedja. Detta gör att vi kan fatta välgrundade beslut och kommunicera våra hållbarhetsinsatser till våra intressenter mer effektivt. Våra miljöpåverkan, inklusive vatten- och energianvändning, avfallshantering och koldioxidutsläpp. Genom att regelbundet övervaka och utvärdera vår prestanda kan vi fastställa hållbarhetsmål och implementera strategier för förbättringar.


collaborate och delar bästa praxis: att vara en del av Higg Index Community tillhandahåller tillhandahåller oss med möjlighet att ansluta och samarbeta med branschkamrater, dela kunskap och bästa praxis. Detta samarbete kommer ytterligare att stärka vårt engagemang för hållbarhet och inspirera innovation inom vårt företag.


we är glada över dettanya kapitel och den positiva inverkan det kommer att få på vår verksamhet och intressenter. Genom att registrera sig hos Higg Index visar vi vårt engagemang för miljömässigt förvaltning, socialt ansvar och hållbara affärsmetoder.


if du harnågra frågor eller vill ha mer information Om vår registrering hos Higg Index, vänligen kontakta vårt hållbarhetsteam. Vi uppskattar ditt stöd och ser fram emot att inleda denna hållbarhetsresa tillsammans.


dongguan Senfeng Accessories Co.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Senfeng Underwear Accessories Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Senfeng Underwear Accessories Co., Ltd.

Jobbtitel: Foreign trade saleswoman

Avdelning: Abroad Trading

Företagets telefon: +86 0769-81357999

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +8618681092173

Hemsida: senfengunderwear.sweb2b.com

Adress: No.4, Yanwo Industrial Road, Yanwo Village,Shipai Town,Dongguan City,Guangdong Province ,China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top