Hur man väljer takskivans köl

Utgivningsdatum:2022-01-22

1. Kontrollera om specifikationerna och väggtjockleken på den lätta stålkölen uppfyller kraven. Specifikationen och modellen av kölen ska överensstämma med kraven i dennationella standarden. Kölens tjocklek är en viktig indikator. Tjockleken på väggköl är i allmänhet 0,6 mm-1.0mm. Takkölen är du-shaped, c-shaped och v-shaped. Tjockleken på belastningen-bearing köl är i allmänhet 0,8 mm-1,2 mm, och tjockleken på klädkölet är generellt. Det är 0,5 mm-0,6mm, och tjockleken på de huvudsakliga och sekundära kölarna hos t-shaped köl är båda 0,27 mm. Var uppmärksam på kölens tjockleknär man väljer, bör lagerkölen inte vara mindre än 1,0 mm, den klädkölar ska inte vara mindre än 0,5 mm, den t-shaped kölen ska vara mindre än 0,27 mm och väggkölen För Shanghai Light Steel Keel-skiljevägg bör inte vara mindre än 0,6 mm. Tunna kölar tenderar att misslyckas i mekaniska egenskaper. Även om vissa kölar är kvalificerade, orsakar de ofta deformation.


-2. Ljusstålköl är huvudsakligen uppdelad i väggköl (q) och takköl (d). Huvudspecifikationerna för väggköl är uppdelade i Q50, Q75, Q100 och Q150. Huvudspecifikationerna för takkölen är uppdelade i D38, D50 och D60. Enligt sin tvärsnittsform är den uppdelad i sju typer: U-SHAPED, C-SHAPED, T-SHAPED, H-SHAPED, V-SHAPED, L-SHAPED, OCH CH-SHAPED. Märkningsordningen för lätta stålkölar är: Produktnamn, kod, bredd, höjd och stålplåtstjocklek och standardnummer. Kunden bör bestämma valet av väggköl, takköl, specifikationer och korsa-Sectional form enligt process- och dekorationskraven.


3. Titta på rostförebyggandet av ytan av den lätta stålkölen. Ytans anti-rust hos den lätta stålkölen antar två metoder för dubbel-sided galvaniserat lager och färgbeläggning. Därför är detnödvändigt att se om kvaliteten på det dubbla-sided galvaniserade skiktet eller färgbeläggningen är kvalificerad, och huruvida det dubbla-sidied galvaniserade skiktet eller färgbeläggningen är likformig och konsekvent. Detta bestämmer att skelettdelen deformeras på grund av korrosion, vilket kommer att påverka väggtjockleken hos den lätta stålkölen efter konstruktionen, och då kommer ojämn kraft att orsaka kvalitetsproblem som sprickor på den övre ytan eller väggen. Dessutom bör det lätta stålkanteltaket vara väl inredda och välja den ursprungliga galvaniserade kölen som inte är lätt att rosta, och undvika den galvaniserade kölen efter användning.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • WENAN MOON BUILDING MATERIALS LIMITED NEW POINT ENTERPRISE CO
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top