Problemet med icke-standard installation av lätt stålköl

Utgivningsdatum:2022-01-22

light Steel Keel är en"upgraderad version"av träköl. Som enny typ av byggmaterial har det fördelarna med hög hållfasthet, lätt, ljudisolering och konstant temperatur. Det används i stor utsträckning i dekorationen av stora offentliga platser som köpcentra och kontorsbyggnader.


so, vad är installationsspecifikationen för lätt stålkölpartitionsvägg? Hur ska den konstrueras och installeras? Idag kommer redaktören att få en bra chatt med alla om installationen av lätta stålkölpartitionsväggar!


1. Specifikation för installation av ljusstålkölpartementvägg



1. Före installationen, gör det elastiska linjen först. Kantlinjen längs marken och den övre kölen bör sammanfalla med den elastiska linjen, och avståndet mellan kölens fasta punkter och basen ska vara minst 1 m.

--

2. När kölen är installerad vertikalt måste det vara helt vertikalt. Vid fuktiga rum eller utökade stålmaskade plasterade väggar, ska avståndet mellan kölen vara större än 400 mm.


--3. För att installera stödkölen ska stödkortet installeras i den vertikala kölens öppningsriktning, med ett avstånd på 400

600mm, och avståndet från båda ändarna av kölen ska styras vid ca 20

25mm.

n


4. Om den genomgående

type-kölen är installerad ska en partitionsvägg mindre än 3 meter installeras. Om höjden överstiger 3-5 meter kan två kanaler installeras.-/-/-/5. När den dekorativa panelen inte är på marken eller längs den övre kölen, ska den fixas med den horisontella stödkölen.


\\nthe installation av ljusstålkölen och den lätta stålkölen ska vara platt, Med tydliga kanter och hörn, och skärning får inte ha burrs och deformation som påverkar användningen. Det galvaniserade skiktet får inte ha defekter som peeling,noduler och faller. När det gäller defekter som korrosion, skador, mörka fläckar, grop, etc. ska reglerna i tabell 2 \\n81 uppfyllas vid provning enligt reglerna. Vid kontroll av utseendekvaliteten bör visuell inspektion utföras under ljusets tillstånd som belyser hallen 0,5 meter från produkten. Ytan på den lätta stålkölen ska galvaniseras för att förhindra rost. Den dubbla \\ Nsided Galvanizing-beloppet: inte mindre än 120g \\nm * m för hög \\nquity-produkter, inte mindre än 100g \\nm * m för första \\nclass produkter, och inte mindre än 80g \\nm * m för kvalificerade produkter. \\ N \\n \\n \\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • WENAN MOON BUILDING MATERIALS LIMITED NEW POINT ENTERPRISE CO
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top