Officiell: Fortsätt öppna för utländska investerare

Utgivningsdatum:2021-03-10

6046e64ba31024adbdb9b716.jpeg

Kina kommer att fortsätta att locka till sig utländska investeringar till sina avancerade tillverknings- och högteknologisektorer i år, genom att erbjuda nya affärsmöjligheter för globala intressenter att delta i dess nästa etapp, högkvalitativa utvecklingsparadigm, som stakats ut av landet och_.39.

Landet kommer att uppmuntra utländskt investeringsdeltagande i utvecklingen av Kina och35;39;den högpresterande tillverkningsindustrin, ny infrastrukturkonstruktion och innovation s driven utveckling, i enlighet med landet och\35;39;den högsta ekonomiska tillsynsmyndigheten.

Ning Jizhe, vice chef för den nationella utvecklings- och reformkommissionen, sade att landet kommer att sträva efter att främja genomförandet av större utländska investeringsprojekt.Hittills har fyra grupper av stora utländska finansierade investeringsprojekt inletts i Kina, med en total investering över $110 miljarder.

" I år kommer den femte gruppen av stora projekt som finansieras av utlandet att lanseras (i Kina), med stöd av stödjande politik när det gäller industriell planering, markanvändning, miljöbedömning och energianvändning. " Ning sade på en nyhetskonferens i statsrådet i måndags.

Mot bakgrund av en kraftig minskning av de global a gränsöverskridande direktinvesteringarna har Kina sett en betydande ökning av det faktiska utnyttjandet av utländskt kapital, med icke-finansiella utländska direktinvesteringar för 2020-hopp 4.5 procent per år till $144.4 miljarder, enligt National Bureau of Statistics.

I januari i år gjorde Kina en bra start i användningen av utländskt kapital, som steg med 6.2 procent per år och sammanlagt $13.5 miljarder per månad.

" Utländska företag har behållit en stabil drift och produktion i Kina.Havin\\Χ103; väl hanterade epidemiska effekter, ett antal större projekt som finansieras av utlandet går framåt stadigt, " Ning tillsatt.

I en vitbok från den amerikanska handelskammaren i s ödra Kina stod det att 94 procent av medlemsföretagen med säte i Förenta staterna sade att de var optimistiska mot 2021&35.39:s affärsutsikter i Kina.Kina förblev också det högsta investeringsmålet för mer än hälften av de undersökta företagen.

Experter sa att Kina och#39;de pågående insatserna för att öka de utländska investeringarna ligger i linje med utkastet till den fjortonde femårsplanen (2021-25) för ekonomisk och social utveckling och mål på lång sikt genom året 2035.som säger att Kina har lovat att outtröttligt öppna sin ekonomi vidare och utöka den institutionella öppningen under de kommande fem åren.

Med hänvisning till särskilda öppningsåtgärder som skisserats i den 2021 regeringens arbetsrapport, sade Cheng Shi, chefsekonom på ICBC International, att regeringen fortsätter att utvidga öppningen i större skala och på en djupare nivå.

" Kina vill ha ett övergripande samarbete och ett långsiktigt utbyte. " Cheng sa det. " Kina och\\"35;39;den ekonomiska och finansiella öppenheten belyser både samförstånd om känslor och värderingar och ömsesidiga fördelar och resultat som alla vinner på.Det kommer att vara engagerat i att främja uppbyggnaden av samhället med en gemensam framtid för mänskligheten och att utvidga öppnandet på högre nivåer. "


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Jobbtitel: Sales Manager

Avdelning: Sales Department

Företagets telefon: +86 13430862828

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13430862828

Hemsida: billow.sweb2b.com

Adress: No. 11 Gaoxin East Road, High-tech Zone ,Jiangmen City,Guangdong ,China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top